Angela Rusu a fost diagnosticată greșit. A luat pastilele nepotrivite și a fost la un pas să paralizeze

Angela Rusu, interpreta de muzică populară, a primit un diagnostic greșit din partea medicilor din Statele Unite ale Americii. După ce a luat pastilele greșite, cântăreața a fost la un pas să paralizeze.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță', Angela Rusu a povestit printre lacrimi despre un diagnostic greșit, stabilit de medicii din America și confirmat de cei de la Cluj. Cântăreața a mers și în Turcia pentru a face investigații, iar medicii de acolo au anunțat-o că diagnosticul primit inițial era greșit.

Angela Rusu a făcut multe sacrificii pentru cariera sa și de multe ori a mers să cânte chiar dacă nu se simțea bine. Artista a lipsit și la multe dintre momentele importante din viața fiicelor ei.

„Nu suport ca lumea să-mi spună „distracție plăcută' atunci când mă duc la evenimente. Eu mă duc să muncesc, să distrez oamenii, nu mă duc să mă distrez eu. Este o mare diferență. Au fost foarte multe momente grele de-a lungul anilor și cu sănătatea. Am mers la cântări cu branula în mână. Eu îmi făceam perfuzii. (…) Cel mai mult mă doare că n-am fost alături de fetele mele', spune cântăreața. 

Angela Rusu a povestit despre o perioadă foarte grea din viața ei, când un diagnostic stabilit greșit i-a dat viața peste cap. 

„Din cauza oboselii, a epuizării eu am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat. Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. (…) În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect. Am fost în Turcia până la urmă. Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit. Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: „dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă'. Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. (…) Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul', a povestit cântăreața. 

Angela-Rusu-diagnostic-gresit-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Angela Rusu a menționat că soțul ei, Marius, a susținut-o necondiționat în cele mai grele momente.

„A zis că nu mă părăsește, chiar dacă aș fi într-un scaun cu rotile. (…) Să știți că foarte mulți artiști iau multe antidepresive, nu rezistă. Este un sacrificiu foarte mare. Fără medicamente nu ai cum să reziști', a mai spus cântăreața. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete