Dezvăluirile făcute de Octavia Geamănu după 7 ani de căsătorie: „Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au o căsnicie de șapte ani de zile. Ei rar se afișează împreună și tot mai rar fac declarații despre povestea lor de iubire. Acum, pentru OK! Magazine, vedeta a fost pozată în casa lor și a vorbit despre felul în care au amenajat-o, dar a și mărturisit că au dormitoare separate.

Casa Octaviei Geamănu și a lui Marian Ionescu a fost complet renovată de cei doi acum câțiva ani, după bunul lor plac. Are mai multe camere, nu prea au umplut-o cu mobilă, ci cu tablouri. „Este locul în care ne simțim cel mai bine, pentru că dintotdeauna am considerat că o casă trebuie să fie acasă. Templul tău, locul în care toate întrebările își găsesc răspunsul și zona ta de echilibru.

Stăm aici de când avea Andrei un an și jumătate. Acum are șase. Am renovat-o complet, interior și exterior, și am făcut-o după chipul și asemănarea noastră. N-am apelat la niciun arhitect, nu ne-am inspirat din nicio revistă, ci pur și simplu am făcut-o după cum am simțit amândoi. Mi se pare o casă potrivită unor oameni cu suflet de artist', a povestit vedeta de la Antena 1.

„O casă fără tablouri este foarte, foarte goală. Eu zic că n-ai nevoie de mobilă, dar de tablouri cu siguranță ai. N-am știut asta până când n-am descoperit talentul senzațional al lui Marian. Lucrările lui îmbracă orice încăpere, nu doar orice perete.

Ai observat că noi n-avem mobilă, ci doar canapele. Era visul meu, după ce, atunci când stăteam la părinții mei, ștergeam praful de pe nenumăratele polițe ale bibliotecii care ocupa un perete întreg. Am zis că eu, la casa mea, n-o să am mobilă. Și totuși, o casă fără mobilă, dar cu multe tablouri, e foarte plină', a explicat ea.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit acum 7 aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În familia lor e foarte important spațiul, așa că fiecare membru are dormitorul lui, Octavia îl are pe al ei, Marian pe al lui, așa și Andrei, fiul lor, are propriul lui dormitor, la etaj.

„În plus, și noi, ai casei, avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal. La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei. Andrei mi-a zis că, atunci când o să crească, spațiul acela va fi doar pentru el și musafirii lui', a mai zis Octavia Geamănu pentru OK! Magazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete