Carmen Șerban, depistată cu o boală necruțătoare. Ce au sfătuit-o specialiștii: „Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi”

Carmen Șerban este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Deși reușește să molipsească pe cei din jur cu veselia și optimismul ei, îndrăgita cântăreață a trecut prin câteva probleme de sănătate care păreau a-i aduce sfârșitul. Iată ce au sfătuit-o speciliștii.

Viața a fost dură în anumite perioade cu îndrăgita Carmen Șerban. Aceasta a fost depistată cu temutul cancer, iar faptul că medicii nu i-au dat prea multe speranțe a determinat-o să se apropie și mai tare de Dumnezeu. Potrivit declarațiilor sale, rugile i-au fost ascultate și datorită credinței a reușit să învingă boala.

„Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis ‘Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece. Doar că ei știau că nu mă pot vindeca, și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință. Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezulatul corect', a declarat Carmen Șerban, la Antena Stars.

Din momentul diagnosticării, timp de șase luni tumoarea creștea constant. De la 6 mm ajunsese la 12 mm.

„Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de 5mm, care în 6 luni s-a făcut de 12mm. Abia după aceea am ajuns pe mâna unui medic terapeut care mi-a zis ‘Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici. Într-adevăr, când am văzut că în șase luni a ajuns să se mărească (nr, tumoarea), m-am apucat de treabă. Și într-un an și jumătate m-a dus tumoarea la 0.', a mai spus Carmen Șerban, potrivit Redacția.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete