Narcisa are un nou proiect. Ce anunț a făcut cântăreața stabilită în Finlanda: „Să începem împreună călătoria”

La 10 ani de la plecarea din România, Narcisa Suciu anunță un nou proiect în țara natală. Gândurile ei vor putea fi citite de toți cei care o îndrăgesc de ani de zile. 

narcisa suciu proiect nou in romania 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În vârstă de 46 de ani, Narcisa Suciu va lansa, în câteva săptămâni, o carte interactivă, potrivit bookzone.ro. Este vorba de un proiect editorial, care se anunță, încă de pe acum, un succes.

„Această carte interactivă îți va oferi sprijinul de care ai nevoie atunci când îți dorești să petreci timp cu tine, privind înapoi cu nostalgie sau privind spre viitor cu încredere și bucurie. Întrebările pe care Narcisa Suciu ți le adresează în acest volum te vor provoca să îți amintești, să visezi și să îți scrii povestea, pentru tine și pentru toți ai tăi.

În timp, povestea ta va deveni comoara cea mai de preț a celor dragi. Urmărește-ne în continuare și nu rata întâlnirea cu un proiect editorial special, care te va ghida pas cu pas printre amintiri și speranțe', se arată într-un mesaj transmis de site-ul amintit mai sus.

„Amintirile și-au făcut culcuș și ajută-le să prindă, din nou, viață'

La rândul ei, Narcisa Suciu a făcut și primele declarații cu privire la cartea interactivă pe care vrea să o lanseze.

„Ia-ți timp, nu te grăbi! Răspunde sincer la fiecare întrebare, du-te în adâncul sufletului tău, acolo unde amintirile și-au făcut culcuș și ajută-le să prindă, din nou, viață. Sunt sigură că viața ta merită povestită, așa că te invit să începem împreună călătoria printre amintiri', a transmis artista în vârstă de 46 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete