Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”. Prin ce a trecut cântăreața din cauza paparazzilor

Ani de zile Theo Rose a avut o relație cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. După despărțire, cântăreața s-a cuplat cu Anghel Damian. În august s-a aflat că cei doi au o relație, după ce paparazzi Cancan i-a prins sărutându-se pe stradă. Acum, pentru Pro FM, artista a povestit în lacrimi despre fostul iubit, dar și cât au afectat-o articolele despre noua ei relație.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Însă noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit.', spunea Theo Rose în luna august, după ce a fost pozată de paparazzi când se săruta cu Anghel Damian.

„Anul ăsta mi s-a întâmplat pentru prima dată în viața mea să mă urmărească paparazzi.', a povestit ea la Pro TM. Ea spune că toate reacțiile au făcut-o să devină mai rezervată și că hate-ul nu a încetat să apară.

După despărțirea de Alex Leonte, Theo Rose a început o relație cu Anghel Damian.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

A doua zi după primul articol de despărțire, spune cântăreața, trebuia să filmeze un spot publicitar: „Îmi venea să ies afară să urlu, să zbier, să ies de acolo cum o fi, numai să ies, să pot să mă descarc. Îmi vine să plâng și acum.'.

Theo Rose și-a propus să lanseze un documentar peste mai mulți ani, în care își dorește să dovedească cum au stat lucrurile cu adevărat și în ce condiții s-a terminat povestea de dragoste cu Alex Leonte.

„Mi-a trecut supărarea pe oameni și m-am gândit că poate a meritat chestia asta să-mi dau eu seama că nu e totul lapte și miere cum am crezut că e.', a mai zis ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete