Carla’s Dreams a divorţat în mare secret, la Chișinău! Copilul său a rămas la mamă

Solistul trupei Carla’s Dreams a divorțat în secret. Se pare că după ce presa din Rusia a deconspirat identitatea solistului trupei Carlas Dreams, în persoană cântărețului Andrei Țăruș, se pare că la noi în țară a apărut informația că soția cântărețului a intentat divorț în anul 2013.

Cu toate acestea, se pare că soția artistului a retras cererea de divorț după câteva săptămâni. Totuși, nimeni nu a știut până acum faptul că cei doi s-au despărțit până la urmă.

Carla’s Dreams a divorţat în mare secret

Andrei Țăruș și Nelea Motricala au divorțat, în mare secret, la Judecătoria Chișinău, potrivit wowbiz.ro. Cei doi nici măcar nu s-au prezentat la instanță, ci doar și-au trimis avocații. La data respectivă, instanța a admis cererea de desfacere a căsătoriei și a eliberat un certificat de divorț. Mariajul lor a durat doar cinci ani.

Andrei Țăruș și Nelea Motricala s-a căsătorit pe data de 25 august 2010, în sectorul Rascani, municipiul Chișinău. În urmă căsătoriei a rezultat un copil care a rămas în grija mamei.

Pentru a vedea cum arată fosta soție a artistului, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, youtube.com, unica.md, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Îți mai aduci aminte de celebrul actor Mihai Călin care făcea furori în anii 90? Cum arată la 49 de ani

Maria Dragomiroiu, gusturi culinare ciudate! Mănâncă gheare de pui și curcan: „Îmi plac crocante și cu mujdei sau în piftie'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete