Cu ce vedetă s-a iubit Flavius Nedelea înainte de a fi cu Anamaria Prodan. S-a aflat totul acum

Flavius Nedelea a mai avut relații cu femei celebre înainte de a fi împreună cu Anamaria Prodan. Omul de afaceri a format un cuplu cu Laurette, celebrul fotomodel care l-a cucerit și pe Ion Țiriac.

După ce Flavius Nedelea a revenit în centrul atenției s-a aflat că acesta a avut o relație cu Laurette în anul 2008. Cei doi s-au afișat împreună în urmă cu 5 ani, iar fotomodelul confirma relația pentru cancan.ro. „Da, este adevărat, dar nu doresc să discut despre viața mea personală. Doamne ajută! Aștept să văd ce va fi, sper ca totul să fie bine.'

Omul de afaceri o ducea pe Laurette în vacanțe de lux, unde stăteau cazați la cele mai bine cotate hoteluri. Relația lor a durat doar câteva luni, după care fiecare a luat-o pe drumul său. La scurt timp după despărțirea de fotomodel, el s-a afișat alături de Nico, un make-up artist celebru din Târgu Jiu.

Laurette-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa lui Flavius Nedelea

Anamaria Prodan e mai fericită ca niciodată alături de milionarul Flavius Nedelea, noul ei iubit. Impresara de fotbaliști spune că a trecut peste toate certurile, supărările, scandalurile din trecut și se concentrează doar asupra relației sale și asupra copiilor.

„Lucrăm împreună să menținem locul ăsta frumos (n. red restaurantul pe care iubitul ei îl deține în Capitală), cu un anumit tip de lume. E un loc frecventat de o lume frumoasă. Altfel de lume decât ceea ce vedem în toate restaurantele din București. Flavius este un om care nu și-a dorit publicitate și nu își dorește, este un bărbat care muncește 25 de ore din 24, nu plătește paparazzi, nu dă bani la ziare, dacă ar putea ca nimeni să nu-l cunoască ar fi ideal', a mai adăugat vedeta.

În același interviu, Anamaria Prodan a încercat să își descrie cât mai bine iubitul având în vedere că Flavius Nedelea nu face parte din lumea mondenă. „Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui', a zis ea.

Și a continuat: „Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: ‘Îl știu pe bărbată-tu. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: ‘Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată. Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete