Care este obsesia prințului George? Prințul William a dezvăluit totul!

Prințul William este un tată responsabil și poate spune că are o familie perfectă. Cei trei copii, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis îi aduc bucurie în suflet în fiecare zi și momentele petrecute în compania lor sunt întotdeauna speciale.

Prințul George, fiul cel mare al dulcilor de Cambridge, este la vârsta la care descoperă o mulțime de lucruri, iar pasiunile lui se schimbă de la o zi la alta. Atât prințul William, cât și Kate Middleton sunt foarte implicați în creșterea și educarea celor trei copii, lucru care îi ajută să fie tot timpul la curent cu preferințele celor mici.

Care este obsesia prințului George?

Prințul William are o relație specială cu fiul său cel mare, prințul George, iar acest lucru este foarte ușor de observat. Îi urmărește cu mare atenție fiecare gest, fiecare pas, iar recent a descoperit că prințul George are o nouă obsesie. Aflat într-o vizită oficială la Acorn Childrens Hospice, prințul William a dezvăluit care este obsesia fiului său cel mare. După ce a văzut mai mulți copii în timp ce pictau și desenau dinozauri, ducele de Cambridge și-a amintit rapid de cel mai nou hobby al prințului George.

“George este obsedat de dinozauri. Învățăm totul despre ei.”, a spus prințul William, potrivit hellomagazine.com.

Cum prințul George a dezvoltat o pasiune pentru dinozauri, toți cei din jurul său îl încurajează să afle cât mai multe informații, mai ales că subiectul îl fascinează pe micuțul prinț.

Deschide galeria foto a vedea mai multe fotografii cu prințul George și prințul William.

Foto: northfoto.com, hepta.ro

Citește și:

Mariah Carey a slăbit aproximativ 20 de kilograme și arată mai bine ca niciodată. Care este secretul ei?

Teo Trandafir a dezvăluit rețeta de pizza cu puține calorii. Cu ce înlocuiește blatul?

Momente grele pentru Marcia Cross. Uite ce spune actrița despre lupta împotriva cancerului: Sunt recunoscătoare și fericită că trăiesc'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete