Care a fost cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu? Nu și-a putut îndeplini cel mai mare vis

regret Mihai ConstantinescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României, s-a stins după ce, timp de 5 luni, s-a luptat cu toate forțele să trăiască. În cele din urmă, organismul slăbit a cedat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. 

A fost un artist complet, s-a bucurat de succes în sfera profesională și a fost admirat de public. Cu toate acestea, deși a fost mereu înconjurat de iubire, Mihai Constantinescu a purtat un mare regret în suflet. Marele artist nu și-a putut îndeplini cel mai mare vis, chiar dacă, în tinerețe, a fost la un pas să facă acest lucru.

Care a fost cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu?

Mihai Constantinescu nu a fost un om împlinit doar din punct de vedere profesional, ci și în plan personal. A iubit și a fost iubit, dar întreaga viață i-a lipsit un singur lucru: un copil. Artistul și-a dorit foarte mult să devină tată, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Dragostea sa pentru cei mici era mai mult decât evidentă, iar ca dovadă a acestui lucru stă celebra melodie “O lume minunată”, dedicată tuturor copiilor.

“Un copil responsabilizează mama enorm. Nu a fost să fie să am un copil. Atunci când mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost în tinerețe cu o fată splendidă și a rămas însărcinată. Ea a luat hotărârea să nu se mai întâmple absolut nimic. Așa că a făcut avort. Eram tânăr, aveam în jur de 30 de ani și ea era în clasa a 12-a. Mi-ar fi plăcut ca ea să fi lăsat copilul.”, a spus Mihai Constantinescu într-un interviu mai vechi, potrivit libertatea.ro.

Mihai Constantinescu nu a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis și a existat un moment în viața sa în care s-a gândit chiar la posibilitatea de a înfia un copil, însă nici acest lucru nu s-a materializat.

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, asta după ce, pe 13 mai 2019, artistul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală,  în urma unui stop cardio-respirator.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mihai Constantinescu.

Foto: facebook

Citește și:

Proaspăt căsătorită, Silvana Rîciu are planuri mari. A făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea: Muncim la asta!'

Prințesa Diana s-a stins din viață certată cu mama ei! Incredibil ce i-a zis aceasta prințesei cu puțin timp înainte de a muri

Meghan Markle, forțată să predea conversațiile sale private în procesele împotriva tabloidelor britanice

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete