Caravana filmelor NexT: vizionări în aer liber

Caravana filmelor NexT aduce filmul documentar în 7 orașe ale țării în perioada 27 iulie – 23 august. Sala de cinema se va instala în aer liber, în grădini, parcuri, pajiști și alte spații verzi neconvenționale.

Caravana filmelor NexT

Caravana filmelor NexT, imagini de la ediția 2016

Spectatorii din fiecare oraș vizitat de Caravana filmelor NexT sunt asteptați câte 3 seri la rând, la cele mai inovatoare scurtmetraje din toate colțurile lumii. Toate fac parte din selecția de anul acesta a Festivalului Internațional de Film NexT. Programul Caravanei Filmelor NexT cuprinde o selecție de 16 filme de scurtmetraj, reunite în 3 programe speciale:

  • Scurtmetraje românești de la NexT (5 scurtmetraje);
  • Seară de Oscar (5 scurtmetraje);
  • Best of NexT 2017 (6 scurtmetraje).

Caravana filmelor NexT, la cea de a patra ediție

Vor fi prezente pe ecrane cele mai aplaudate scurtmetraje românești de la ediția din 2017 a festivalului: întâmplări de familie rupte din viață și povești de dragoste cu întorsături neașteptate, spuse pe scurt, cu multă imaginație.

În cadrul Serilor de Oscar vor fi proiectate cele cinci scurtmetraje de ficțiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2017. Covorul roșu se va întinde peste pajiște și reflectoarele vor fi aprinse.

Best of NexT 2017 va prezenta o retrospectivă cu cele mai ele mai iubite filme de la NexT 2017. Vor fi proiectate  comedii, animații, călătorii în spațiul cosmic sau pe tărâmuri magice, filme de groază și filme realiste. În două ore publicul va putea vedea o selecție din tot ce are cinematograful mai bun de oferit.

Cea de-a patra ediție a evenimentului continuă misiunea Caravanei de a aduce filmele NexT în fața unui public nou, în afara Bucureștiului, în orașe unde posibilitățile de vizionare a filmelor de scurtmetraj sunt reduse, iar alternativele de vizionare a filmelor în aer liber sunt puține sau inexistente. Evenimentul este dedicat întregii familii și este creat sub conceptul de picnic și cinema sub clar de lună.

Itinerariul caravanei filmelor NexT:

  • Baia Mare (27-28-29 iulie)
  • Cluj-Napoca (31 iulie, 1-2 august)
  • Vatra Dornei (4-5-6 august)
  • Oradea (8-9-10 august)
  • Sinaia (12-13-14 august)
  • Brașov (17-18-19 august)
  • Arad (21-22-23 august)

Intrarea la toate proiecțiile este liberă.

Progamul complet, pe www.caravananext.ro.
Urmăriți caravana, pas cu pas pe pagina sa de facebook.

Urmărește acest afiș:

Caravana filmelor NexT, afiș

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro