Când începe „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, al doilea sezon. Prezentatorul are două emisiuni la Kanal D

După ce a cucerit publicul din România înregistrând audienţe record şi demonstrând apetitul românilor pentru concursurile de cultură generală, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru' se pregăteşte să revină în seara aceasta, de la 22:30, în casele milioanelor de telespectatori.

Cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz din istoria televiziunii, prezentat de Dan Negru, a atras rapid atenţia celor din faţa micilor ecrane încă de la lansare, cu exerciţii de vocabular si de perspicacitate, pentru întreaga familie. Emisiunea realizată de o echipă de profesionişti dedicaţi misiunii lor de a aduce publicului entertainment de calitate a impus pe piaţă un adevărat fenomen media.

Primul sezon Jocul cuvintelor cu Dan Negru' a poziţionat Kanal D pe primul loc pe targetul All Urban, cu 32 din cele 51 de editii difuzate, iar la nivel Naţional, statia s-a plasat pe primul loc cu 28 de ediţii din totalul de difuzari. Peste 8 milioane de telespectatori (8.683.000) au vizionat cel puţin un minut una dintre cele 51 de ediţii difuzate.

„Are aproape 2 kg, peste 1.000 de pagini şi peste 67.000 de definiţii. Noi am folosit până acum doar 4.163. Jocul abia începe!', spune amfitrionul emisiunii făcând referire la DEX, cartea de căpătâi şi reperul în jurul caruia s-a construit cel mai simplu de înţeles şi atractiv quiz: Jocul cuvintelor cu Dan Negru'.

După ce a făcut fericiţi 55 de câştigatori cu premii de peste 340.000 de lei şi a impus gimnastica minţii ca sport preferat al românilor, emisiunea cu şi despre cuvinte se pregăteşte să exerseze minţile celor din faţa micilor ecrane cu un nou sezon începând de mâine seară. Nu pierdeţi cel mai atractiv antrenament pentru întreaga familie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!

A doua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D

Şi pentru că apetitul telespectatorilor în materie de show-uri de calitate, cu o componentă puternică de cultură generală este urias, Kanal D le-a mai pregătit o supriza frumoasă, ce îl are în prim plan pe acelaşi prezentator charismatic, Dan Negru.

Cel mai aşteptat game show al toamnei, Tu urmezi!', se pregateste sa intre, în curând, în casele milioanelor de români cu un concurs de cultură generală, cu miză uriaşă. Unica emisiune din lume la care se stă la coadă la cultură generală va fi acel show total menit să exerseze inteligenţa românilor, dar şi să relaxeze şi să bucure privitorii cu o serie de surprize, de la invitaţi celebri, la personaje inedite şi nelipsita tensiune caracteristică unui concurs cu miză uriaşă, sub presiunea timpului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete