Când educația tradițională nu este suficientă, MBAKids, noua referință în educație financiară și leadership, deschide noi uși pentru copilul tău spre o viață de succes – interviu cu Răzvan Vasile, fondator & CEO MBAKids

Școala tradițională a întors spatele viitorului! Oferă-i copilului tău abilitățile secolului 21, alegând MBAKids, unica academie MBA de dezvoltare personală care îl ajuta să atingă succesul!

Ca părinți, suntem tot mai preocupați de viitorul copiilor noștri și de pregătirea lor pentru a face față provocărilor unei lumi în continuă dezvoltare. În aceasta lume, sistemul de învățământ tradițional pare învechit, orientat spre trecut și depășit de noile cerințe și provocări ale secolului 21. Aproape 80% dintre părinți semnalează insistent această realitate frustrantă. Școala tradițională se concentrează în continuare pe memorarea faptelor și pe transmiterea de cunoștințe teoretice, fără a oferi copiilor oportunități suficiente de a dezvolta abilitățile practice și de a se adapta la schimbările tehnologice și sociale din jurul lor. 

Acest interviu cu Răzvan Vasile, fondator și CEO MBAKids Academy, explorează nevoia unei noi abordări educaționale, complementare școlii tradiționale, care să pregătească elevii pentru lumea modernă a viitorului și să îi ajute să învețe cum să salute cu succes provocările de astăzi și de mâine. În această privință, finalul anului 2022 a dovedit că nu există nicio academie MBA de dezvoltare personală și financiară pentru copii mai complexă decât MBAKids, dovadă și premiul obținut la final de decembrie: “Cel mai Complex Program de MBA pentru Copii” la Galele de la „Le Château'. 

„MBAKids este noul proiect de țară și singurul program MBA pentru copii care oferă cursuri de educaţie financiară, antreprenoriat, comunicare, inteligență emoțională, mentalitate și leadership. Cu o abordare unică, MBAKids se diferențiază total de școala tradițională, oferind copiilor abilitățile necesare pentru a se descurca într-un viitor dinamic și în continuă schimbare. Această instituție inovatoare își propune să echipeze copiii cu cunoștințele necesare pentru a-și dezvolta un avantaj competitiv de top, de tip MBA, în ceea ce privește afacerile, cariera și finanțele lor viitoare. De la abilități de comunicare, mentalitate de crestere, inteligență emoțională și leadership până la cunoștințe financiare, de afaceri, startup-uri, tehnici de negociere, marketing și PR, MBAKids oferă copiilor cursuri de înaltă calitate, adaptate vârstei și nivelului de dezvoltare, pentru a-i ajuta să se dezvolte pe deplin și să își realizeze potențialul maxim. Acestea nu sunt simple cursuri, ci un întreg program educațional MBA, care le oferă copiilor avantaj incontestabil într-o lume competitivă. Cursurile MBAKids sunt concepute „pentru a reduce discrepanțele existente între cunoștințele predate în școală și cerințele realității actuale si viitoare', ne spune Răzvan Vasile, fondatorul academiei.

„Tehnologia și economia se dezvoltă cu o viteză amețitoare, abilitățile necesare pentru a avea succes în carieră sunt într-o continuă schimbare. Ceea ce era important și valoros în trecut poate să nu mai fie relevant în viitor. 

Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu pentru un copil să înceapă să descopere școala si abilitățile viitorului. 

Cu cât copilul pornește mai devreme, cu atât formarea sa va fi mai eficientă, fapt ce va duce la îmbunătățirea încrederii in sine, motivației, responsabilității, curiozității, gestionării corecte a emoțiilor și gândurilor, va scăpa de frici, vinovăție și rușine, dar și la un alt aspect foarte important, și anume reducerea nivelului de bullying primit de la colegi, profesori, sau chiar părinți. România este pe locul 3 în UE în ceea ce privește bullying-ul pentru copii', continuă Răzvan Vasile.

Care sunt abilitățile esențiale pentru carierele viitorului cu care cursurile MBAKids echipează copii noștri?

În acest context, este crucial ca părinte să anticipezi schimbările pe care le presupune viitorul și abilitățile esențiale copilului pentru a performa și prospera într-o lume competitivă aflată într-o continuă evoluție și transformare. 

„Cursurile MBAKids ajută copiii să-și dezvolte abilitățile de gândire critică, de comunicare, de planificare și organizare împreună cu abilitățile financiare esențiale. Sunt foarte multe alte abilități dezvoltate de MBAKids, necesare afacerilor și meseriilor viitorului, ce implică, de exemplu, competențe cognitive, gândire critică, rezolvare probleme structurate, raționamente logice, capacitatea de a înțelege și depăși traume și frici interioare. Punem foarte mare accent la MBAKids pe abilitățile de comunicare, cum ar fi capacitatea de a povesti și a vorbi în public, de a pune întrebări relevante, de a sintetiza mesaje și de a asculta activ. Planificarea și capacitatea de a lucra în mod eficient sunt, de asemenea, abilități esențiale, precum și flexibilitatea mentală, creativitatea, imaginația, adaptabilitatea și capacitatea de a învăța eficient.', ne răspunde CEO-ul MBAKids.

„Auto-cunoașterea este, de asemenea, esențială pentru meseriile viitorului, deoarece implică înțelegerea propriilor emoții, integritatea și motivația, auto-controlul și reglementarea stării de bine, precum și înțelegerea propriilor puncte forte și dezvoltarea încrederii în sine. Abilitățile antreprenoriale sunt, de asemenea, perfect valorizate la academia noastră, abilități esențiale precum curajul și asumarea riscurilor, capacitatea de a genera schimbare și inovație, energia, pasiunea și optimismul. În plus, dezvoltăm capacitățile de a atinge obiective, cum ar fi luarea deciziilor, persistența, orientarea către realizări, adaptarea la incertitudine și dezvoltarea personală.

Abilitățile interpersonale sunt, de asemenea, la fel de importante pentru noi la MBAKids Academy. Vorbim despre mobilizarea sistemelor, dezvoltarea relațiilor și eficiența în echipă, role modelling, negocierea, observarea și conștientizarea organizațională, empatia, inspirarea încrederii, modestia, sociabilitatea, promovarea incluziunii, motivația și rezolvarea conflictelor.

Nu în cele din urmă, cunoștințele digitale ca abilități vor fi cheia către o viață împlinită: utilizarea și dezvoltarea software-ului, înțelegerea sistemelor digitale, a datelor, sistemele inteligente, cunoașterea securității cibernetice și capacitatea de a traduce tehnologia pentru a permite inovația sunt doar câteva exemple. 

Toate aceste abilități sunt esențiale pentru copii pentru a avea succes în călătoria viitorului. Pe toate, copiii de azi, liderii de mâine, le pot descoperi la MBAKids Academy, locul unde îi pregătim pentru un viitor plin de succes. Locul unde și Dvs. puteți descoperi impreuna cu noi cum sa devenim părinți de mai mare succes și mult mai încrezători în performanțele viitoare și fericirea copiilor noștri!', încheie Răzvan Vasile, fondatorul și CEO-ul academiei MBAKids.

Care sunt carierele viitorului care să ceară toate aceste abilități esențiale copiilor viitorului?

„Meseriile viitorului se adaptează permanent la explozia tehnologică și la noile cerințe ale economiei globale. Meseriile de astăzi sunt diferite de cele de acum 10 ani, iar cele de acum 10 ani sunt complet diferite de cele de acum 20 de ani. Tehnologia și inovația au transformat complet modul în care lucrăm și ne desfășurăm activitățile de zi cu zi. Pentru a lucra în viitor in aceste domenii inovatoare, este important ca toți copiii să dețină abilitățile despre care am discutat mai sus. 

De asemenea, este important ca fiecare copil să își dezvolte și abilitățile de gestionare a schimbării și de adaptare la situații noi și neașteptate. 

Analizați doar câteva exemple dintr-o listă foarte lungă a meseriilor viitorului: 

 • creator de chatbot AI, 
 • manager alfabetizat digital pentru magazine inteligente, 
 • chirurg de memorie, 
 • specialist în readucerea la viață și reîntregirea speciilor dispărute
 • dezvoltator de energie alternativă
 • clinician spațial
 • pilot comercial spațial
 • jurist specialist în dreptul roboților si în etica geneticii
 • lucrător la uzinele de energie neconvențională (ex. ferme de alge)
 • miner de mare adâncime în căutare de minerale rare în ocean
 • remodelator organizațional
 • profesor virtual
 • family technologist (tehnologiile asistive existente vs. familii care îmbătrânesc)
 • manager evenimente sporturi electronice
 • inginer și designer de materiale plastice regenerabile
 • instructor de supraviețuire în condiții extreme.', ne detaliază în amănunt Răzvan Vasile

“Învață-ți copiii cum să-și croiască propriul drum spre succes cu MBAKids, unica Academie de Dezvoltare Personală și Financiară pentru copii – Oportunitatea pe care noi nu am avut-o în copilărie”

MBAKids este singura academie de MBA din România care îmbină abilitățile de comunicare, inteligență emoțională, leadership și dezvoltare personală cu cele financiare ți antreprenoriale, pregătind copiii pentru succesul viitorului lor. Se diferențiază de școala tradiționala orientată spre trecut prin oferirea de soluții educaționale moderne, de ultimă generație, perfect adaptate pentru nevoile copiilor de astăzi și de mâine, echipându-i cu toate abilitățile necesare pentru a reuși într-un viitor plin de provocări și oportunități. MBAKids oferă un plan educațional unic, exclusiv și transformator pentru copii, elaborat de o echipă de pedagogi, manageri și oameni de afaceri prestigioși care acoperă deficiențele unui sistem educațional depășit, unde cultura și valorile de afaceri dar și de viață sunt aproape absente.

Investiția în educația și dezvoltarea personală a copiilor la MBAKids Academy nu este doar o decizie înțeleaptă, ci este o investiție valoroasă și vitală pentru viitorul lor. 

La MBAKids Academy, copiii între 6 și 18 ani, împărțiți pe grupe de vârsta, învață fizic sau online, cum să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și cum să obțină abilitățile necesare în economie, finanțe, comunicare, negociere, bune maniere și inteligență emoțională.

În acest moment, MBAKids este cel mai râvnit program educațional pentru copii din România, care stârnește un interes imens și atrage părinții din întreaga țară. Și nu este de mirare, având în vedere impactul pe care îl va avea asupra viitorului copilului dumneavoastră. Presa vorbește insistent de avalanșa de înscrieri care a început spre finalul anului trecut și s-a amplificat în 2023.

Înregistreaza-te ACUM pentru o ȘEDINȚĂ GRATUITĂ, atât pentru dumneavoastră cât si pentru copilul tău!

Preocupat de viitorul copilului, oferă-i oportunitatea de a-ți atinge potențialul și de a-si construi o viață fericită, plină de satisfacții și succes! Nu rata oportunitatea de a-i oferi cel mai bun start în viață! 

Noile cursurile pe grupe de vârsta încep în 2 săptămâni, iar datorită discountului de 15% oferit pentru această vacanță, listele de așteptare cresc în fiecare zi. 

Rezervă-ți acum un loc!

Telefon direct: 0743 436 624 sau 0783 064 682

Formular contact: https://mbakids.ro/contact 

“Când educația tradițională nu este suficientă, MBAKids, noua referință în educație financiară și leadership, deschide noi uși pentru copilul tău spre o viață de succes” – interviu cu Răzvan Vasile, fondator & CEO MBAKids

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial