Cameron Diaz, dezvăluiri despre motivul pentru care și-a dorit copii

Cameron Diaz, renumita actriță cunoscută pentru atitudinea ei de a nu avea copii, i-a lăsat pe internauți intrigați cu surprinzătoarea ei dorință de a deveni mamă la vârsta de 47 de ani. Această transformare neașteptată a stârnit discuții despre motivațiile care au stat la baza convingerilor sale anterioare și despre evoluția perspectivelor sale.

Într-un interviu acordat în 2014 publicației americane Esquire, Cameron Diaz și-a declarat cu îndrăzneală dezinteresul față de maternitate, subliniind provocările pe care le presupune creșterea copiilor și angajamentul ei față de independență. Acest interviu a propulsat-o în rândul vedetelor fără copii, ea dedicându-se bunăstării mentale și fizice și inspirând nenumărați adepți din întreaga lume. Cartea ei “The Body Book” a precedat programul de wellness al lui Gwyneth Paltrow, consolidându-i rolul de campioană a stilurilor de viață informate.

„Nu am fost niciodată atrasă să fiu mamă. Faptul de a nu avea un copil ar putea într-adevăr să facă lucrurile mai ușoare, dar asta nu înseamnă că este o decizie ușoară', a declarat ea, scrie Bright Side.

În paginile cărții sale de non-ficțiune, Cameron Diaz a explorat conceptele de trecere a timpului, puterea de a îmbătrâni, feminitatea și puterea de alegere în ceea ce privește maternitatea, căsătoria și îngrijirea de sine. Ea a evidențiat afinitatea ei pentru vârsta de 41 de ani, o etapă în care temerile se îndepărtează, iar femeile capătă încredere în ele însele, nefiind preocupate de opiniile externe.

Cameron Diaz a primit scrisori sincere de recunoștință din partea femeilor din întreaga lume pentru sprijinul și exemplul ei inspirațional.

Criticii lui Diaz ar putea susține că aceasta și-a schimbat poziția datorită relației sale cu “un tip normal”, dar ea nu s-a plâns niciodată de lipsa de atenție din partea bărbaților.

În ianuarie 2020, Cameron Diaz a șocat lumea anunțând că este însărcinată cu Benji Madden. Această dezvăluire i-a lăsat pe mulți să se întrebe dacă convingerile ei din interviul Esquire din 2014 se schimbaseră cu adevărat.

În noua sa carte, actrița a declarat că o femeie la 47 de ani este capabilă să dea naștere primului și mai ales, probabil, la un copil mult așteptat. Astfel, Cameron a mărturisit că statutul ei de femeie fără copii a fost de fapt pentru că nu a putut rămâne însărcinată, iar în cele din urmă visul a devenit realitate.

„Am vorbit mult cu specialiști, medici, nutriționiști, instructori de fitness, fiziologi, psihologi, cu oameni care și-au dedicat viața și cariera studierii corpului uman și a capacităților sale.”

Fanii care au admirat-o în calitate de persoană care nu avea copii se confruntă acum cu complexitatea transformării sale. Vestea a circulat despre călătoria cuplului, de la terapia hormonală la fertilizarea in vitro și chiar tratamente medicale alternative, dar în cele din urmă au ales mama surogat.

Indiferent de asta, drumul lui Diaz spre maternitate a fost marcat de dedicare și perseverență, lăsându-i pe fanii și criticii ei deopotrivă în admirație față de călătoria ei. “Au trecut prin atât de multe pentru a ajunge în acest punct. Cameron simte că acest copil este cu adevărat un miracol, mai scrie sursa citată anterior.

Vârsta nu ar trebui să dicteze momentul în care cineva alege să aibă copii. Ceea ce contează cu adevărat este atitudinea, disponibilitatea și dragostea pe care părinții le aduc în călătoria de a-și crește copiii, indiferent de vârsta lor.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete