Călin Geambașu, declarații uimitoare despre Doina Spătaru după 10 ani de la moartea Mălinei Olinescu: „Mălina nu s-a sinucis”

Mălina Olinescu a plecat acum 10 ani să cânte pentru îngeri. Prietenul său de-o viață, Călin Geambașu este încă devastat de pierderea ei, iar acum face acuzații grave la adresa mamei sale, Doina Spătaru.

Călin Geambașu susține că familia cântăreței ar ascunde cauza reală a morții sale, întreaga țară știind că Mălina s-a sinucis după ce a căzut de la etajul 6. Cântărețul îi cere Doinei Spătaru să facă public documentul eliberat de cei de la INML în care este trecut rezultatul în urma autopsiei. Potrivit acestuia, aflarea adevărului i-ar face cinste prietenei sale de suflet.

„În acel act pe care Doina îl are acasă stă tot adevărul, Mălina nu s-a sinucis, deși inițial asta a fost părerea tuturor. A fost un accident, o confuzie din cauza pastilelor de somn!', a declarat Călin Geambașu pentru impact.ro.

Artistul a împărțit deseori scena cu Mălina, iar acum mărturisește că relația ei cu mama sa nu era tocmai una foarte apropiată, detaliu dezvăluit și de artista atunci când era încă în viață.

„Doina și tatăl meu erau mai mult plecați prin turnee, ea mai dădea pe acasă când și când', a mai spus artistul.

În ziua fatidică de 12 decembrie 2011, întreaga Românie afla despre pierderea subită a artistei Mălina Olinescu. Titlurile ziarelor spuneau că ar fi fost vorba de o sinucidere în urma unei depresii cu care artista se lupta din greu și se afla pe tratament medicamentos.

Doina Spătaru nu a oferit nici un interviu legat de această tragică întâmplare, iar Călin Geambașu îi cere să facă public documentul din care reiese clar că Mălina nu s-a sinucis, ci ar fost un accident ca urmare a medicamentelor care îi dădeau stări hipnotice.

„De ce Doina, mama ei, nu face public raportul INML, finalizat la câteva luni după deces? Așa ar îndepărta dubiile ce planează asupra momentului (2 pastile de somn + echivalentul a 2 beri au produs efectul hipnotic care a condus la confundarea patului cu balconul – scrie negru pe alb în act).

În realitate, pe Doina nu o interesează amintirea corectă a Mălinei. Eu am văzut acel act de la INML. Ca părinte, ca mamă, aș fi arătat acel act, dar ea a lăsat să planeze ideea că Mălina ar fi o sinucigașă, așa cum toți inițial ne-am speriat în șocul momentului. Are răspunsul de la INML și refuză să-l arate. I-am cerut și public, m-au certat și părinții mei, de parcă adevărul ar fi un lucru rău', susține Călin Geambașu, potrivit sursei menționate mai sus.

De asemenea, artistul spună că Doina Spătaru nu și-a îndeplinit datoria de mamă față de Mălina și nu i-a acordat atenția necesară, deși știa că suferă de depresie și ia tratament pentru a scăpa de această tulburare.

„Problema e că Doina face deliberat acest lucru, că nu arată acel act de la INML, prin tipica mușamalizare și trunchiere comunistă, pentru a-și ascunde propria neglijență și relaționare iresponsabilă cu Mălina, dovedind astfel că doar pozează în mamă suferindă.

Doina știa că Mălina era pe tratament, că avea o depresie de moment, cu toții mai avem probleme și momente grele în viață. Doina avea obligația părintească, cred că și legală, să o supravegheze pe Mălina, pe durata tratamentului, să stea alături de ea, în casă, să fie cineva cu ea', a mai mărturisit prietenul de suflet al regretatei cântărețe.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete