Călătorești într-o țară frumoasă – ce știi despre Maldive?

Maldive face parte din categoria destinațiilor turistice paradisiace, o destinație ideală pentru o vacanță de lux. Este vorba deci despre o destinație celebră pentru plajele sale, dar și pentru fondurile sale marine, desenând cel mai frumos paradis pe mare: lagune calme cu ape translucide și calde, pești multicolori, plaje paradisiace și recife de corali, atrăgând în jur de 800 000 de turiști în fiecare an.

Iar acum, cu ajutorul companiei, https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/co/mv/maldive, poți să fii unul dintre ei și să te bucura de un timp de călătorie optimizat, de mai multe opțiuni de călătorie datorită flexibilității datelor și/sau a aeroporturilor, dar și de un proces ușor de rezervare. Rezervarea este una extrem de comodă și în perfectă siguranță.

Care este situarea geografică a Insulelor Maldive?

Maldive este o țară insulară din Asia de Sud, aflată în Oceanul Indian, în partea de sud-vest a Indiei și Sri Lanka. Repartizate pe în jur de 90 000 de kilometri pătrați, insulele Maldive au în jur de 1200 insule coraliere care sunt împrăștiate pe 26 de atoli, un lucru care fac din ea una din cele mai dispersate țări minune. Dar, este în același timp o țară cu un minunat peisaj tropical, cu plaje cu nisip de un alb imaculat, hoteluri de vis și o lume submarină, care fac din aceasta destinație un paradis pentru iubitorii de mare și plajă, un paradis devenit accesibil grație eSky.ro, https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/buh/co/mv/bucuresti-maldive unde te poți bucura de proces ușor de rezervare (zbor și cazare rezervate într-un singur loc), dar și de acces la informații privind documentele necesare și reglementările în materie de vize.

Care este capitala Maldivelor?

Capitala Maldivelor este una dintre cele mai frumoase zone de vizitat din acest arhipelag paradisiac. Este Malé. Este cel mai populat oraș din Maldive.

Este situat în sudul Atolului Malé Nord, care, la rândul său, face parte din Atollul Kaafu. În total, Malé are o lungime de 2,5 km și o lățime de 1 km.

Acesta este centrul puterii în Maldive. De fapt, aici se găsesc palatele foștilor regi. Acestea sunt rămășițele dinastiilor antice care și-au lăsat amprenta asupra arhipelagului.

O zonă mică, foarte densă

Prin urmare, este o zonă foarte mică din punct de vedere geografic. Astăzi, Malé a devenit un oraș foarte urban, mai ales de la venirea la putere a președintelui Ibrahim Nasir.

Este centrul politic, economic, financiar și cultural al Maldivelor. În total, sunt peste 142.000 de locuitori, conform cifrelor din 2017, fără a mai pune la socoteală turiștii, ca mine și ca tine, care vizitează zona.

De fapt, Malé se întinde pe o insulă principală și pe alte 3 insule mai mici. Insula principală are aproximativ 1,7 km pe 1,1 km. Prin urmare, are o suprafață de 1,952 km².

În ciuda urbanizării, Malé și-a păstrat farmecul și bogăția istorică. Este, de asemenea, locul perfect pentru a avea acces la apele cristaline din Maldive. Clădirile sale moderne oferă o imagine urbană frumoasă, care contrastează total cu aspectul paradisiac al arhipelagului.

Care sunt locurile de vizitat neapărat aici cu ajutorul companiei eSky.ro?

Pe lângă capitală, insulele Maldive au o mulțime de alte atracții de descoperit prin eSky.ro, care oferă și clauza privind alcoolul inclusă ȋn preț, un acces convenabil la detaliile asigurării și la unităţile medicale pe telefon (disponibil în Contul tău), acces instantaneu la toate informațiile despre călătoria rezervată, atracții și excursii locale ȋn întreaga lume într-un singur loc – în secţiunea Atracţii.

Atolul Veligandu, unde vei descoperi o plajă cu nisip alb foarte fin, dar și magnifice ape turcoaz trebuie să fie și el descoperit. Dar, Insulele Kuramathi, în centrul insulelor au cele mai frumoase hoteluri și plaje. 

Plajele cu nisip fin, lagunele turcoaz din Oceanul Indian, peisajele uluitoare și soarele din belșug ți se par inaccesibile? Nu mai este cazul! Vino să trăiești un vis de devenit realitate în Maldive, cu ajutorul companiei eSky.ro, care oferă un acces instant și la toate informațiile despre calătoria rezervată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial