Călărie şi alte distracţii în Zarzis!

avantaje.Tunisia.12.05.2014

Distracţii din plin pentru însetaţii de aventuri, festivaluri, călărie, cumpărături, jeep-safari sau plimbări cu cămila în oraşul Zarzis din Tunisia. Descoperă cât de minunat este acest loc şi lasă-te purtat de aventuri…

Călărie în zonele mai puţin accesate ale Tunisiei

Plimbările cu caii sunt din nou la modă, turiştii se încumetă să pornească în numeroase aventuri călare, în zonele mai puţin accesate din Tunisia. Îţi recomandăm să te înarmezi cu echipamente speciale şi cu un ghid pentru a descoperi locurile sălbatice din oraşul tunisian Zarzis. Peisajele colorate în nuanţe de verde închis şi auriu din acest oras te vor impresiona.

Admiră frumosul apus de soare pe malul insuliţelor Flamingo sau fă turul oraşului cu ATV-ul. Sunt o mulţime de firme care închiriază ATV-uri la preţuri accesibile care îţi vor pune la dispoziţie la cerere chiar şi ghizi experimentaţi.

Cumpărături şi restaurante în Zarzis

Pentru noi femeile, Zarzis ne-a pregătit aventuri la cumpărături! În bazarele şi pieţele din centrul oraşului sunt numeroase magazinaşe cu suveniruri, articole de vestimentaţie şi ale ,,comori' gata să intre în plasele şi genţile noastre neîncăpătoare.

După asemenea aventuri prin magazine este vremea să îţi tragi sufletul în faimosul restaurant Centre Mohamed Chaker sorbind din licoarea magică a lumii, cafeaua.

Tunisia este admirată de foarte mulţi turişti datorită numeroaselor activităţi de vacanţă pe care le pune la dispoziţie, dar şi pentru faptul că, deşi este o ţară din Africa îmbină perfect tradiţiile cu luxul, necunoscutul cu posibilul!

Autor: Madalina Isar

Early Booking Tunisia 

Hotel Prima Life Karawan 3* – de la 199 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro ), +40 264 504 080

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta