Cadourile perfecte. 10 titluri noi pentru copii de la Editura Arthur și miniGrafic

Sezonul sărbătorilor de iarnă începe cu o sărbătoare a cărților: Târgul de Carte Gaudeamus de la București. Chiar dacă nu ați ajuns la târg, dar vreți să vă pregătiți din timp cadourile pentru cei mici, Editura Arthur și miniGrafic au pregătit numai bunătăți pline de umor și aventură.

Benzi desenate și romane ilustrate

Sonic the Hedgehog #1. Efecte secundare', Adam Bryce Thomas, Evan Stanley, Jennifer Hernandez, Tracy Yardley (trad. Irina Georgescu, vârsta recomandată 7 ani+)

Legendarul arici cu superputeri este aici! Descoperiți noua serie „Sonic the Hedgehog' și intrați în aventura plină de suspans. Roboții maleficului Dr. Eggman atacă întreaga planetă, așa că Sonic și prietenii săi trebuie s-o salveze.

Jurnalul unui puști #18. Floare la ureche', Jeff Kinney (trad. Ioana Vîlcu, vârsta recomandată 7 ani+)

E aici! Cea mai recentă traducere din celebrissima serie a lui Kinney a apărut! Greg Heffley nu poate fi mai fericit: școala care i-a făcut zile fripte o să fie închisă. Iupi! Doar că înseamnă că va merge la alta, diferită de cea a prietenului său Rowley. Iar asta chiar nu se poate. Așa că Greg trebuie să facă ceva să-și salveze școala.

Băieții Răi. Episodul 3. Ghemotocul contraatacă', Aaron Blabey (trad. Roxana și Alex Tocilescu, vârsta recomandată 7 ani+)

Dl Lup, Dl Rechin, Dl Șarpe și Dl Piranha, adică băieții răi – cei mai răi, s-au întors. Cu aceeași poftă de a deveni eroi. Doar că acum își îndreaptă forțele malefice spre Porcușorul de Guineea și asta chiar nu e o idee bună. Cum o vor scoate la capăt? Pregătiți-vă să fiți uimiți și să râdeți copios!

A spus cineva unicorni și sclipici?

Unicornul Thelma #1', Aaron Blabey (trad. Florin Bican, vârsta recomandată 4 ani+)

Thelma este un ponei cât se poate de obișnuit, dar care are un vis măreț: să fie un unicorn plin de strălucire. Dorința i se îndeplinește, doar că în curând Thelma află că nici toată gloria din lume, nici întreg sclipiciul de pe Pământ nu fac cât o îmbrățișare sinceră a celui mai bun prieten.

Aventura continuă

Magnus Chase și zeii din Asgard #3. Corabia morților', Rick Riordan (trad. Alex Moldovan şi Mariana Buruiană, vârsta recomandată 14 ani+)

Al treilea volum din seria Magnus Chase este și mai intens și mai plin de suspans. Magnus Chase, luptătorul nemuritor al lui Odin, are o nouă misiune și nu-i deloc ușoară: trebuie să găsească corabia neîndurătorului Loki, care, odată eliberat, e hotărât să nimicească Cele Nouă Lumi și să aducă Ziua Judecății – Ragnarok.

Școala pentru Bine și Rău 5: Cristale de timp', Soman Chainani (trad. Mariana Buruiană și Alex Moldovan, vârsta recomandată 12 ani+)

În Pădurea Nesfârșită minciuna i-a luat locul adevărului, iar Binele și Răul și-au pierdut echilibrul. Asta pentru că Rhian, cel care a ocupat tronul Camelotului, l-a condamnat pe Tedros la moarte și o ține pe Sophia prizonieră, cu gândul să și-o dacă regină. Dacă eroii Școlii pentru Bine și Rău nu vor afla cine e Unicul Rege Adevărat lumea li se va spulbera pentru totdeauna. Totul stă în mâinile lor!

Umor și multă emoție

Cum să faci să NU citești, dar să te umpli de bani: Ghidul lui Charlie Joe Jackson #4', Tommy Greenwald (il. J.P. Coovert, trad. Mihaela Buruiană, vârsta recomandată 10 ani+)

Charlie Joe Jackson are urgent nevoie de bani ca să-și ia cel mai tare gadget cu care să-și dea pe spate colegii. După mai multe tentative eșuate de a face rost de ei, are ideea salvatoare: o petrecere în cinstea lui. Fără cadouri – doar bani. Numai că lucrurile nu sunt la fel de simple precum par.

Tatăl rău', David Walliams (trad. Ioana Vîlcu, vârsta recomandată 10 ani+)

Maestru al umorului și al ironiei, David Walliams revine cu o poveste pe cât de aventuroasă, pe atât de emoționantă. Gilbert cel Mare, tatăl lui Frank, era eroul orașului. Asta până când are loc accidentul și ajung la mâna răufăcătorilor. Când Gilbert este închis, doar Frank îl poate salva. Și nu face deloc economie de imaginație și efort ca să-și salveze tatăl.

Carnetul de note', Andrew Clements (trad. Alexandru Macovei, vârsta recomandată 10 ani+)

Tot în colecția Funny Green a apărut un nou roman de Andrew Clements, tot despre viața tumultoasă a elevilor din școala generală. Nora este bună, foarte bună, genială. Dar nu vrea să iasă în evidență cu inteligența ei. Așa că în clasa a cincea decide să schimbe foaia: se va strădui să-și umple carnetul cu note mici. Doar că asta produce o adevărată tornadă și la școală, și acasă.

Frații Inimă de Leu', Astrid Lindgren (trad. Daniela Ionescu, vârsta recomandată 10 ani+)

Un clasic al literaturii pentru copii, romanul lui Astrid Lindgren este povestea plină de forță și emoție a celor doi frați care se vor nedespărțiți: Karl și Jonatan. Doar că un accident îi separă. Nu pentru mult timp, căci Karl i se va lătura lui Jonatan pe tărâmul Nangijala, unde vor avea de înfruntat primejdii nebănuite și un balaur înfricoșător.

Fie că sunteți în căutarea unei benzi desenate cu succes internațional, a unei serii de aventură și acțiune sau a unui roman plin de umor, veți găsi cadoul perfect printre cele mai noi titluri de la Editura Arthur și miniGrafic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial