Cabral și-a surprins soția cu un mesaj inedit: „Exact ca la armele nucleare”

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au împreună doi copii, pe Namiko și Tiago. Toată lumea cunoaște stilul plin de umor al lui Cabral, dar și postările emoționante.

Recent, prezentatorul de la Pro TV i-a făcut o declarație de dragoste soției sale așa cum numai el știe să facă. Acesta a postat pe blogul său câteva cuvinte unde își descrie sentimentele pe care le simte pentru mama celor doi copilași ai lui, chiar și după 11 ani de căsnicie.

„N-am crezut vreodată că la anii ăștia o să mai ajung să am fluturi în stomac… sau că voi tremura de nerăbdare, asemeni unui copil înaintea cadourilor de Crăciun, să te văd. Că zâmbetul tău îmi va descreți fruntea indiferent cât de grea a fost ziua. Sau că iubirea noastră va răsturna pământul și cutumele.

Și nu doar că te iubesc, dar îți sunt recunoscător pentru tot ce faci pentru noi, pentru motivația și inspirația pe care le pui în mine, pentru femeia superbă pe care o descopăr zi de zi, și mai ales pentru dragostea pe care mi-o porți. Ne-am mărturisit și ne-am asumat și mai ales ne-am dat seama, încă o dată, că fiecare are cheia celuilalt și cele doua chei nu merg decât împreună, exact ca la armele nucleare. Vreau tot cu tine! #noidoi', a scris Cabral pe blogul personal, citat de Libertatea.

Acum ceva vreme, Cabral a dezvăluit în cadrul emisiunii „La Măruță' cum s-a îndrăgostit de Andreea și care a fost prima reacție când a cunoscut-o.

„Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint?

Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns’, a declarat Cabral în emisiunea de la Pro TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete