Cabral, imagini dulci alături de Namiko și bebelușul de două săptămâni: „Ăla micu’ e…”

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu două săptămâni. Deși vremea a fost extrem de mohorâtă, frumoasa familie a ieșit în parc pentru o gură de aer.

Cabral este în culmea fericirii de când are și un băiețel. Cu toate că vremea tomnatică și-a pus serios amprenta în Capitală, el împreună cu frumoasa lui soție și cei doi copii au ieșit în parc la plimbare. Andreea a imortalizat momentul când prezentatorul de la Pro TV îl plimba pe micuț în cărucior, iar Namiko stătea pe o platforma atașată.

„E apă, nu cad bolovani din cer. Am ieșit toți patru la joacă, sărit prin bălți și orăcăieli de mini-șoarece gras. Andreea Ibacka ne face pozele, Namiko e pe platforma de copii aproape mari. Ăla micu e făcut franzelă. Doarme și dă bășini. Eu… băiatul de la Marcaje Rutiere… gone wrong', a scris Cabral în dreptul imaginii.

Până acum, cei doi proaspeți părinți nu au dezvăluit numele mezinului. Cabral a mărturisit zilele trecute că este foarte emoționat și de data aceasta, deși este al treilea copil. Mai mult decât atât, el uitase cum este cu un bebeluș în casă.

Andreea Ibacka a născut la începutul lunii octombrie un băiețel sănătos, de 3.420 grame, la un spital privat din București. Potrivit spuselor ei, de data aceasta s-a recuperat foarte rapid.

„La mine lucrurile decurg mai ușor. Recuperarea este mai ușoară. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel supercuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă doarme, e liniștit. Foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm. A luat nota 10, premiant. În rest nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe', a declarat Andreea Ibacka la câteva zile după ce a născut.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete