Cabral, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „I-am recunoscut că…”

Cabral este unul dintre cei mai iubiți oameni din televiziunea română. Acesta a reușit datorită caracterului său extrem de jovial, dar și a carierei sale să intre la inima românilor.

Cabral se bucură de un succes în viața profesională, iar pe plan personal se poate declara un bărbat împlinit datorită familiei frumoase pe care și-a întemeiat-o împreună cu Andreea Ibacka. Prezentatorul de la Pro TV este destul de activ pe rețelele de socializare și postează des imagini din viața sa, însă acum personajul principal a fost chiar mama sa.

El i-a mulțumit printr-o postare emoționantă pe Facebook celei care i-a dat viață pentru toate eforturile pe care le-a depus pentru a se dezvolta și pentru a deveni omul care este astăzi. Din mărturisirile sale, reies câteva regrete pe care doamna Argentina Boldea le simte acum, precum faptul că l-a „urecheat' cam des și că nu i-a putut oferi posibilitatea de a studia la școli mai bune.

„Mama, când am făcut 40 de ani, mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii legate de mine. Că se gândește acum că m-a urecheat cam des. I-am zis că avea și de ce. Și că eu nu știu nici acum, după mulți ani, dacă aș ști să fac mai bine decât a făcut ea. Și că n-are rost să se gândească dacă a făcut și chestii mai puțin bune… mai bine se gândește la cât de greu a început viața și cât de multe lucruri a reușit să facă ea, prin puterile ei.

Și mi-a mai zis că-i pare rău că n-au fost bani să mă dea la niște școli din alea mai cu moț. Mă mânca limba să-i spun că dacă mă trimitea la școli mai bune… nu eram chiar atât de tembel acum. Dar m-am gândit că-mi livrează vreo două după ceafă… și n-am zis.

Dar i-am recunoscut că, probabil, m-ar fi ajutat treaba asta. Și că, din nou, a făcut atât de multe bune, cu toate șansele potrivnice, încât gândurile astea efectiv nu-și au rostul', a transmis plin de umor Cabral pe rețelele de socializare.

CabralSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

În urmă cu puțin timp, prezentatorul TV a mai dezvăluit câteva detalii despre cum i-a fost copilăria, cât de greu i-a fost și cât a muncit pentru a ajunge omul de astăzi.

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine. Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi.

Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri..(..) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. (..) Ai încredere că poți', a scris Cabral pe blogul său.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete