Cabral, despre prima întâlnire cu socrii: „Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face”

Cabral și-a adus aminte de prima întâlnire cu părinții Andreei Ibacka. Prezentatorul este fericit că acum are o relație foarte bună cu socrii săi.

Andreea Ibacka și Cabral s-au cunoscut în anul 2007, pe platourile de filmare de la „Inimă de țigan', iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi sunt împreună de 14 ani și s-au căsătorit în urmă cu 11 ani. Prezentatorul de la PRO TV și-a adus aminte de prima întâlnire pe care a avut cu socrii.

„Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…', și-a amintit Cabral, potrivit VIVA!.

Andreea-Ibacka-si-Cabral-3-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cabral și Andreea Ibacka nu mai dorm împreună

Sunt împreună de 14 ani, dar de 4 ani Andreea Ibacka și Cabral nu mai împart același pat. Schimbarea s-a produs după ce a venit pe lume Namiko, fetița lor. În emisiunea „La Măruță’, actrița a făcut declarații neașteptate despre mariaj.

„Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala’, a spus Andreea Iback la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete