Bursucu a fost la un pas de despărțire din cauza geloziei. Prezentatorul a ajuns la psiholog

Bursucu și Andreea au fost la un pas de despărțire, din cauza faptului că prezentatorul TV era foarte gelos. Adrian Cristea, pe numele din buletin, a recunoscut că a mers la psiholog pentru a scăpa de această problemă.

De câțiva ani, Bursucu formează un cuplu cu Andreea și împreună au o fetiță. Prezentatorul de la Kanal D este nevoit să facă naveta între București și Constanța, pentru că partenera sa nu locuiește în Capitală. Vedeta de la „Dimineața cu noi' recunoaște că a avut mari probleme cu gelozia, motiv pentru care a fost la un pas de despărțire de la Andreea.

Bursucu a apelat la un psiholog pentru a scăpa de problema care îi punea relația în pericol.

„Eu am fost mai gelos, dar m-am tratat. Eram puțin bolnav. Gelozia e o boală, dar de care m-am tratat la psiholog, nu îmi e rușine să recunosc. Cumva te duci pe o pantă foarte nasoală pentru tine, ai niște trăiri și stări emoționale greu de dus, mai ales când te duci către boală.

În momentul în care ea a pus piciorul în prag și mi-a spus este suficient, am obosit. (…) Mi se părea că din orice se poate întâmpla ceva, că există ceva. Îmi făceam tot felul de filme. M-am dus, m-am tratat și acum sunt bine', a explicat el.

Bursucu-si-iubita-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Deși au împreună o fetiță, Bursucu nu are de gând să se căsătorească momentan. Andreea a mai fost căsătorită și are încă un copil.

„Cred că fiecare trebuie să îşi facă viaţa aşa cum simte şi aşa cum crede. În 2022, ar trebui să mai renunţăm la aceste prejudecăţi. Avem alte priorităţi în acest moment şi crede-mă pe cuvânt că ne este foarte bine aşa cum suntem. Între noi lucrurile sunt foarte bine aşezate.

Atât timp cât copiii noştri se trezesc dimineaţa şi zâmbesc, noi suntem foarte fericiţi. Mi-aş dori ca toţi cei care ne întreabă când ne căsătorim, atunci când se trezesc lângă partener sau lângă copii, să zâmbească aşa cum zâmbim noi', a declarat Bursucu acum ceva vreme pentru okmagazine.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete