Alina Pușcaș a fost marcată de o întâmplare cu o agenție de modele. A fost refuzată pentru că avea vergeturi

Alina Pușcaș a povestit experiența pe care a avut-o la o agenție de modele în urmă cu mai mulți ani. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!' și-a adus aminte de momentul respectiv, după derapajul sexist al lui George Buhnici.

În urmă cu mai mulți ani, Alina Pușcaș s-a scris la o agenție de modele, însă a fost refuzată pentru că avea vergeturi pe coapse. Vedeta de la Antena 1 a reacționat și ea după derapajul sexist al lui George Buhnici, când a zis într-un interviu pentru Antena Stars că nu vrea să vadă la plajă femei cu celulită și vergeturi.

„Am de gând să vă zic părerea mea! Nu e un subiect Hot, dar este extrem de dezbătut. Am puțin șocată de declarațiile lui George Buhnici. Am fost șocată de faptul că astfel de declarații au venit din partea lui, din partea unui om cu experiență în televiziune. Care știe foarte clar cât de periculoase sunt astfel de afirmații publice. Nu voiam să deschid subiectul, dar totuși o fac. (…)

Îmi amintesc cu tristețe că în adolescență mi-am dorit să merg la o agenție de modele. Am obținut interviul, dar când au văzut că am vergeturi pe coapse, m-au refuzat imediat. Pe atunci am crezut că nu sunt suficientă eu, eram foarte supărată și dezamăgită. Am zis că nu am șanse să fie între manechine din cauza vergeturilor. Eu m-am ales cu vergeturi și după cele trei sarcini minunate pe care le-am avut, a fost vorba despre modificările de volum. Concluzia, pe lângă cele două replici care nu pot fi justificate, se pare că este vorba și de dezinformare. Vergeturile nu se tratează la „săliță', doar mai diminuezi din ele. Efortul ar fi în zadar și doar pentru a mulțumi pe cineva care nu contează. Vergeturile sunt sexy!', este mesajul Alinei Pușcaș, potrivit okmagazine.ro.

alina-puscas-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete