Antonia, dezvăluiri în premieră despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. „Nu mai există pentru noi!”

De mai mult timp, Antonia și Alex Velea au rupt orice legătură cu Mario Fresh și Lino Golden, doi cântăreți cu potențial muzical imens, pe care i-au susținut și i-au luat chiar sub aripa lor ocrotitoare.

Invitată în cadrul unei emisiuni radio, frumoasa cântăreață și-a deschis sufletul și a vorbit în premieră despre scandalul cu cei doi tineri pe care ea și Velea i-a considerat întotdeauna copiii lor adoptivi.

„Eu, fiind femeie, am fost foarte dezamăgită, dar am învățat să trec peste. Nu mă mai gândesc la asta pentru că depun prea multă energie. Doar și-au arătat fețele lor adevărate, nothing more. Nu prea am comentat acest subiect nici eu, nici Alex. Nu mai există pentru noi oamenii aceștia, atât', a declarat Antonia extrem de afectată de acest scandal.

În schimb, Antonia a avut numai cuvinte de laudă despre Zannidache, noul membru al labelului independent „Golden Boy Society'. Artista a declarat că îl îndrăgește foarte mult pe componentul echipei Faimoșilor de la Survivor România 2021.

„Zanni e făcut să lupte. Mi se pare că e forță. Noi îl votăm în continuare, sperăm să câștige. El a jucat foarte bine până acum. Este obișnuit să fie singur de mic, i se potrivește perfect acest concurs. El nu a primit educație, nu a avut exemple în viața lui. Și asta nu e o chestie de scuzat pentru comportamentul lui, dar eu cred că el a învățat din greșelile pe care le-a făcut și învață în continuare. El este foarte smart, un om bun, care învață', a spus Antonia despre Zanni.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete