Bucuria imensă a unei familii: S-a născut prima fetiță după 138 de ani

Carolyn și Andrew Clark au fost foarte fericiți când au adus-o pe fetița lor, Audrey, pe 17 martie. Pe lângă bucuria de a-și mări familia, această naștere a fost cu atât mai specială cu cât din partea lui Andrew nu s-a mai născut nicio fiică de mai bine de 13 decenii.

Carolyn mărturisește că a rămas uimită când Andrew i-a povestit despre particularitatea familiei sale. Își amintește că a întrebat: „Ce vrei să spui?” și apoi a subliniat că „este o șansă de 50-50″ la fiecare copil născut. Iar el a răspuns: „Nu, în mod legitim, nu am avut o fată în linia noastră directă de peste 100 de ani”.

Familia lui Andrew a confirmat, de asemenea, vestea, explicând că, deși „unchii și verii săi au avut fete”, nu a mai existat o fată în linia sa genealogică de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Cuplul avea deja un băiat de 4 ani, pe nume Cameron, atunci când au încercat să aibă un alt copil. Carolyn a recunoscut că sperau la o fetiță.

După 2 avorturi spontane, cuplul a descoperit că Carolyn era din nou însărcinată. Iar în acel moment, nu aveau o preferință pentru sexul copilului. Erau doar recunoscători că așteaptă din nou un copil și sperau să aibă o sarcină sănătoasă și un copil sănătos.

În septembrie, în timpul unei petreceri de dezvăluire a sexului cu familia și prietenii lor, soții Clarks au aflat că vor avea o fetiță. Toți cei prezenți au fost serviți cu fursecuri, iar culoarea glazurii din interior a dezvăluit că o fetiță era pe drum.

„Am păstrat secretul și pentru noi înșine. Așa că am presupus că va fi albastru în centrul fursecurilor”, a declarat Carolyn (vezi poze Bright Side).

După o numărătoare inversă, Andrew, Carolyn și invitații lor au mușcat simultan din prăjituri și au fost încântați să vadă roz, confirmând că așteaptă o fetiță. Carolyn și-a amintit: „Toată lumea țipa și sărea de bucurie”.

Având în vedere că aceasta a fost o premieră în 138 de ani pentru ei, Andrew a recunoscut că a fost „foarte greu să găsim un nume”, deoarece „nu ne-am gândit niciodată la un nume de fată”.

Pe 17 martie, s-a născut fetița cuplului, Audrey, care a adus familiei o imensă bucurie. Carolyn a declarat că sosirea fiicei sale a fost cu atât mai semnificativă cu cât ea a meritat așteptarea și toate luptele cu care s-au confruntat.

Potrivit sursei citată anterior, fericita mămică a precizat: „Suntem atât de fericiți că în sfârșit este aici și, încă o dată, că este sănătoasă și că totul a decurs bine la naștere”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate