S-au cunoscut la spital unde amândoi au primit transplanturi de inimă în aceeași zi. Ce s-a întâmplat după 8 ani?

Spitalul este ultimul loc în care ne-am putea aștepta să găsim dragostea. Dar pentru cuplul din această poveste, soarta a fost cea care i-a adus împreună. Pe fondul recuperării după un transplant de inimă, au împărtășit un moment care avea să le schimbe viața pentru totdeauna. Povestea lor este o mărturie a puterii speranței și a modurilor neașteptate în care dragostea ne poate găsi.

Viețile lui Taylor Givens și Collin Kobelja au luat o întorsătură drastică atunci când amândoi au fost diagnosticați cu afecțiuni cardiace la o vârstă fragedă. Givens era o studentă care își făcea temele când s-a confruntat brusc cu o urgență medicală șocantă. Pe de altă parte, Kobelja s-a născut cu o malformație cardiacă congenitală, ceea ce a dus la multiple transplanturi de inimă.

În ciuda faptului că s-au confruntat cu diagnosticele lor în moduri diferite – Givens a primit brusc vești care i-au schimbat viața, iar Kobelja a suferit mai multe transplanturi – soarta a avut o parte bună pentru ei în mijlocul experiențelor lor dureroase.

Soarta lucrează în moduri misterioase, aducând oamenii împreună atunci când au cea mai mare nevoie de ea. Givens și Kobelja au primit transplanturi de inimă în aceeași zi, în același spital. În timp ce Givens trecea prin primul ei transplant, Kobelja a luptat pentru al doilea. Potrivit Bright Side, în mod miraculos, au ajuns în aceeași sală de recuperare, unul lângă altul, dar, din ce spune Taylor, „Nu au existat cu adevărat scântei romantice la început, pentru că amândoi eram nefericiți”.

Viața avea un alt plan pentru ei. La cea de-a cincea aniversare a transplanturilor lor respective, Givens și Kobelja s-au intersectat din nou, în mod neașteptat, la spitalul unde urmau să se întâlnească cu medicii lor.

Ca din întâmplare, Kobelja a contactat-o pe Givens imediat după întâlnirea lor pentru a o invita la cină. Pentru prima dată de la operațiile lor, au putut să se întâlnească în afara spitalului și să se plimbe în afara acestei lumi. Fiind amândoi beneficiari de transplant de inimă, au descoperit o legătură instantanee și profundă, întărită de experiențele lor comune de adversitate medicală.

„A fost drăguț pentru că trebuia să ne luăm medicamentele în același timp, același medicament. Cu siguranță am simțit o scânteie și nu mă așteptam deloc la asta”, spune Givens, scrie sursa citată anterior.

Profunzimea legăturii lor este unică, nu doar din cauza provocărilor de zi cu zi, ci și pentru că își trag puterea din sprijinul reciproc. „A fost minunat să începi să te întâlnești cu cineva căruia nu trebuie să-i explici nimic. Poți pur și simplu să-ți trăiești viața într-un mod normal”, a mai împărtășit Givens.

collin-kobeljaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Atunci când doi oameni își găsesc perechea perfectă, nimic nu se poate interpune între ei. Kobelja și Givens erau meniți să fie împreună. Amândoi au în comun dragostea pentru cărți și jocuri video, Kobelja fiind caldă și optimistă, iar Givens fiind analitic și pragmatic. Împreună, ei scot la iveală ce e mai bun din celălalt și se completează unul pe celălalt.

După ani de zile de relații, îndrăgitul cuplu s-a căsătorit în 2019 și acum locuiesc în Maryland, conducându-și viața prin adversitățile care le mai ies în cale. “Amândoi am trecut, în esență, prin una dintre cele mai rele experiențe prin care poți trece în viață. Cu siguranță se simte ca și cum orice altceva pe care viața îl aruncă asupra noastră, ne putem descurca”, a spus Kobelja.

În ciuda problemelor de sănătate pe care le întâmpină în continuare, cuplul continuă să le gestioneze împreună. Kobelja a primit anul trecut al patrulea transplant de inimă, în timp ce Givens se află în remisie din cauza unui limfom. “Avându-l alături de mine, nu mă mai tem la fel de mult de lucruri, chiar și de lucruri precum mortalitatea mea”, spune Givens despre soțul ei.

În ciuda faptului că se confruntă cu provocări medicale, cuplul rămâne hotărât să le depășească prin dragostea și devotamentul lor neclintit unul pentru celălalt. “Îl văd pe el existând și reușind să treacă prin aceste transplanturi și prosperând, dându-mi un nou sentiment de speranță și scop”, a adăugat Givens.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate