Brosha, o pisică din Ucraina a supraviețuit după ce a fost uitată într-o mașină de spălat

În orașul Dnipro din Ucraina, o pisică pe nume Brosha a petrecut o jumătate de oră într-o mașină de spălat care funcționa și a supraviețuit. Acest lucru a fost raportat pe 7 ianuarie la clinica veterinară locală „On Rabochaya'.

Potrivit medicilor veterinari, Brosha doarme adesea în tamburul mașinii de spălat, iar în acea zi a existat și un pat pentru câini care necesita spălat.

„Condiții suplimentare confortabile, probabil s-a gândit Brosh și s-a culcat într-un loc retras. Patul s-a dovedit a fi gri, ca pisica însăși. Din această cauză, proprietarul pisicii nu a observat animalul de companie și a pornit mașina de spălat', – a fost mesajul scris pe pagina de Facebook a spitalului.

Potrivit personalului clinicii, pisica a stat în mașina de spălat aproximativ 30 de minute înainte ca proprietarii să-i audă țipetele.

„Imaginați-vă șocul și groaza când și-au dat seama că pisica a fost spălată împreună cu patul atât de mult timp. În mod surprinzător, când aparatul a fost deschis, pisica a fugit și a încercat să se ascundă. L-au prins, l-au uscat și l-au adus imediat la medicul veterinar', au explicat medicii.

Cat survives a washing machineSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Potrivit personalului clinicii, în timpul examinării, animalul avea o temperatură scăzută și respirație șuierătoare în plămâni. Ochii nu i s-au deschis din cauza pudrei, iar gura mirosea puternic a detergent.

Medicii veterinari i-au administrat lui Brosh tratamentul necesar, analizele au fost normale și în scurt timp pisica a plecat acasă. Acum, conform experților, animalul se simte bine: aleargă și sare activ prin casă, mănâncă cu plăcere.

„Nu este prima dată când întâlnim un astfel de caz, dar Brosh a fost foarte norocos. Nu degeaba pisicile au nouă vieți', a adăugat clinica veterinară.

O poveste similară s-a întâmplat în 2020 în Australia. Pisica a supraviețuit timp de 12 minute în mașina de spălat cu apă fierbinte și detergent. Nu a fost scos imediat animalul afară, deoarece mașina a avut nevoie de aproximativ două minute pentru a scurge apa, a stoarce rufele și a opri spălarea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri