Gabriela Cristea a rupt orice legătură cu tatăl ei: „Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales”. Ce a pățit vedeta

Gabriela Cristea a rupt orice legătură cu tatăl ei! Prezentatoarea are o poveste impresionantă de viață, nu vorbește deloc cu tatăl ei, iar la înmormântarea mamei nu a fost. Părinții nu au susținut-o niciodată!

În urmă cu mulți ani de zile, părinții Gabrielei Cristea au fost împotriva deciziei fiicei lor de a lucra în televiziune. „Eu știu toate astea de la mama ei. Ea a venit la noi acasă și se plângea că Gabriela nu mai vorbește cu ea. Era supărată. Gabriela făcea emisiuni și a fost prezentatoare la Cerbul de aur și a plecat la festival, a stat trei zile la Brașov, apoi a plecat la mare. Nu și-a anunțat familia că pleacă la mare și când s-a întors acasă, tatăl ei a întrebat-o unde a fost, fiindcă s-a terminat concursul de miercuri. Ea i-a spus că la mare. El i-a spus că atunci la mare să se ducă. Ea și-a făcut bagajele și a plecat. Mama ei s-a dus după ea', povestea la vremea respectivă mătușa Gabrielei Cristea, la Antena 1.

Ulterior, vedeta s-a întors acasă, s-a certat aspru cu părinții, iar apoi a plecat definitiv. În prezent, mama ei nu mai trăiește, iar cu Eugen Cristea, tatăl ei, nu mai are nicio legătură.

„Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață', a spus acum Gabriela Cristea în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Apoi, prezentatoarea TV a precizat că situația sa este asemănătoare cu cea a lui Meghan Markle. Soția lui Harry a dezvăluit în documentarul „Harry & Meghan' că tatăl său, Thomas, în vârstă de 79 de ani, a oferit presei informații despre ea contra cost, scrie impact.ro.

tatal-gabrielei-cristea-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!' a mai adăugat vedeta.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete