Brooke Shields, agresată sexual la Hollywood: „Mi-au trebuit mulți ani de terapie”

Brooke Shields se destăinuie pentru prima dată despre o agresiune sexuală care a avut loc în urmă cu peste 30 de ani.

Înaintea viitorului ei documentar, Pretty Baby: Brooke Shields, care va avea premiera vineri la Festivalul de Film de la Sundance, actrița a vorbit cu The Hollywood Reporter despre film, care îi prezintă viața de la primele sale zile de modeling, și despre motivul pentru care a ales să includă agresiunea care a avut loc pe când avea 20 de ani.

„Nu știam dacă sau când sau dacă voi aduce vreodată în discuție acest lucru”, a declarat modelul în vârstă de 57 de ani, devenit antreprenor, despre agresiunea comisă de un profesionist de la Hollywood, care nu a fost numit, și care a avut loc într-o cameră de hotel în urmă cu câteva decenii.

„Mi-au trebuit mulți ani de terapie pentru a putea măcar să vorbesc despre asta. Cu siguranță am muncit foarte mult pentru a trece peste asta și am învățat să o procesez”, a continuat ea.

„Și am ajuns într-un loc, și am ajuns într-un moment în societatea noastră, în care putem vorbi despre aceste lucruri mult mai deschis. Nu aveam nicio idee că o voi spune”, a adăugat Shields, scrie People.

Mama a două fetițe a explicat că a ajuns într-un punct în care s-a gândit că împărtășirea experienței sale ar putea să o ajute să fie un sprijin pentru alte persoane care se luptă.

„Am vrut să împărtășesc această poveste cu alți bărbați și femei care ar putea, eventual, să se lupte sau să încerce să supraviețuiască acestui lucru, sperând că măcar dacă împărtășesc incidentul și povestea, atunci îi va ajuta pe alții să treacă prin ceea ce trebuie să depășească. Sper să fiu un astfel de sprijin”, a adăugat ea, pentru sursa citată anterior.

Brooke Shields este entuziasmată de premiera documentarului și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce urmează pentru ea la Hollywood.

„Sunt atât de entuziasmată să încep noi capitole din viața mea. Și, în ciuda tuturor, îmi place să fiu în această industrie. Este un dar ceea ce fac”, a spus ea despre perioada petrecută la Hollywood.

„Nu mă tem cu adevărat de nicio parte din ea pentru că, pentru mine, povestea este mult mai mare”, a continuat Shields. „Incidentul asupra căruia se va pune accentul, fără îndoială, este de cinci minute în film, dar există o altă oră și 45 de minute. Sunt atât de mândră să mă uit la ansamblul muncii mele și să spun: ‘Am realizat asta și am continuat să învăț și să cresc’. Sunt încă aici.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete