Bomba începutului de an. Ce fac împreună Adela Popescu și Cove?

Bomba începutului de an. Ce fac împreună Adela Popescu și Cove?

Despre ce abstinență este vorba, povestim în cele ce urmează.

Am luat câteva kilograme în vacanță, dar nu asta e marea problemă a mea. Vreau să-mi recapăt energia și ușurința cu care mă mișcam înainte de sărbători. Apoi cel mai important lucru de la această acțiune este că vreau să învâț să combin corect alimentele. Pur și simplu, vreau să scap de diete pe termen limitat, vreau să duc un mod de viață sănătos', a spus Adela Popescu.

Cove crede că puțini români nu se confruntă acum cu probleme de greutate: 'Cred că sunt puțini cei care nu au probleme cu kilogramele după sărbători, cel puțin eu am reținut tot ce am mâncat. < < Slăbim împreună! > > e o acțiune în care vrem să-i implicăm și pe cei de acasă. Împreună suntem mai puternici, așa că fiți și voi alături de noi, cu idei, rețete sau antrenamente. Vă îndemn la un stil de viață sănătos și echilibrat și nu, nu abandonăm'.

Înainte de a porni lupta contra kilogramelor în plus, vinerea trecută, cei doi prezentatori s-au cântărit în direct: Adela începe lupta de la 56 de kilograme, iar Cove de la 94 de kilograme.

În săptămânile care urmează, Adela și Cove vor merge împreună la sala de fitness, la tratamente corporale și vor discuta cu cei mai buni specialiști în nutriție.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete