Boala de care suferă Tily Niculae – Actrița a vorbit deschis despre boala care o macină de 10 ani

boala de care sufera tily niculae

boala de care sufera tily niculae

Psoriazisul este cea mai răspândită boală autoimună. Boala de care suferă Tily Niculae – Actrița a vorbit deschis despre boala care o macină de 10 ani. 

Potrivit statisticilor, există peste 8 milioane de americani diagnosticați cu psoriazis. În România, numărul bolnavilor de psoriazis se estimează că este de peste 400.000, la cazurile diagnosticate.

Invitată în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, Tily Niculae a vorbit despre lupta pe care o duce de de ani buni cu psoriazisul și căruia nu i-a găsit niciun leac.

Tily Niculae și-a câștigat faima cu cu rolul Roxanei din sitcomul “La Bloc”.

În cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, Tily Niculae a mărturisit că s-a îmbolnăvit din cauza stresului prin care a trecut atunci când tatăl său a suferit un infarct.

Boala de care suferă Tily Niculae – Actrița a vorbit deschis despre boala care o macină de 10 ani

“Boala pe care o am, psoriazisul… Acum 10 ani eram pe platou şi m-a sunat mama mea şi mi-a zis că tatăl meu a făcut infarct şi plângea şi îţi dai seama, acuma, când sună cineva şi plânge necontenit, tu ce îţi imaginezi? Că a murit, nu? Şi, la final, după ce a plâns femeia jumătate de oră, mi-a zis: Doamne, ajută!, dar ce bine că e pe picioarele lui! Iar eu eram deja în şoc! Iar apoi, şi asta a contribuit foarte mult, Sofia făcuse nişte convulsii febrile, habar nu aveam la momentul respectiv că erau convulsii şi copilul avea 9 luni şi am experimentat, imaginează-ţi că îţi ia un sugar din braţe şi îţi spune: Să vedem dacă are tumoră, mi-a închis o uşă în nas, eu eram dupa uşă, Trebuie să îi luăm lichid din coloană pe viu, că dacă îi facem anestezie nu se mai trezeşte.

Şi, trei ani de zile, eu nu am mai dormit, pentru că mă gândeam să nu facă o convulsie, pentru că, la convulsie, copilul nu face nimic, adică nu-l auzi, ştii, şi nu dormeam, efectiv o ţineam atât de strâns în braţe, că mă gândeam că dacă adorm, să o simt… Şi a fost un cumul de situaţii nefavorabile, la care s-au adăugat cele două pierderi de sarcină pe care le-am avut, au fost una după alta…”, a mărturisit vedeta în cadrului emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.

 

Foto:facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete