Bine ai revenit, Busu! Florin Busuioc, prima apariție la TV după infarctul miocardic suferit

Se anunță vreme bună pentru Florin Busuioc.

Omul de televiziune nu a putut să stea prea mult departe de colegii lui și a revenit astăzi la postul TV, după două luni de pauză.

Florin Busuioc, prima apariție la TV după infarctul miocardic suferit

“Am o surpriză pentru voi. S-a întors la treabă”, a anunțat Oana Andoni, gazda Știrilor Pro TV, înainte ca Busu să intre în pâine.

După aproape două luni, Florin Busuioc se simte foarte bine. În seara aceasta a fost prima apariție a lui Busu după infarctul pe care l-a suferit la Craiova.

În luna noimebrie 2018, Florin Busuioc a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct.
Actorul a început să se simtă rău imediat după terminarea unui spectacol susținut la Craiova, iar colegii au sunat imediat la 112. Din fericire, operația a decurs bine, iar Busu și-a revenit spectaculos.

Cu toate astea, Florin Busuioc trebuie să urmeze un regim de viață pentru a evita producerea unui alt infarct.

'Florin Busuioc a fost îngrijit corespunzător si totul este acum spre bine. Însa va trebui să ţină cont de câteva lucruri importante, în caz contrar, riscă un nou infarct. Busu va lua toată viaţa de acum înainte un medicament de coagularea sângelui destul de puternic. Acesta îl va obliga să renunţe la ţigări şi la alcool. Însă, fără pastila asta minune, arterele ar fi afectate', au declarat pentru Wowbiz.ro, surse apropiate prezentatorului TV.

 

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete