Bill Clinton, Milla Jovovich si Antonio Banderas, la celebrul „Life Ball“ din Viena

Bill Clinton, Milla Jovovich si Antonio Banderas, la celebrul „Life Ball“ din Viena
Bill Clinton
Milla Jovovich
Antonio Banderas

 Cu aceasta ocazie se vor afla in capitala Austriei mai multe personalitati si staruri ca oricand, printre care fostul presedinte american Bill Clinton – un oaspete obisnuit al acestui eveniment, in calitate de reprezentat al fundatiei „Clinton Health Access Initiative“, dar si Milla Jovovich, care va participa la „Life Ball“ din partea fundatiei americane „amfAR“.

O surpriza pe care Milla Jovovich o promite publicului vienez este aceea de a se prezenta si din ipostaza de cantareata.

O alta vedeta hollywoodiana sosita la Viena este Antonio Banderas.

Fiind vorba despre o editie jubiliara, cea de a 20-a, evenimentul va fi precedat pe 18 mai de un concert la Wiener Burgtheater, intitulat „Red Ribbon Celebration Concert“, in cadrul caruia vor evolua Orchestra Filarmonica din Viena, legendele jazz&soul-ului Al Jarreau si Randy Crawford, precum si binecunoscutii cantareti de opera Michael Schade, Mojca Erdmann, Bernarda Fink si Florian Boesch. De asemenea actorii Antonio Banderas si Maximilian Schell vor citi scurte texte.

Ziua de 19 mai va debuta cu deja obisnuita „Solidarity Gala“, in cadrul careia se desfasoara si o licitatie cu scopuri caritabile. Pentru publicul larg insa petrecerea are loc in Piata Primariei, unde se organizeaza in mod traditional deschiderea celebrului „Life Ball“, la care intrarea este libera.

Editia din acest an va sta sub semnul focului, dealtfel motto-ul evenimentului este „Fight the Flames of Ignorance“ (luptati impotriva flacarilor ignorantei).

Un element nelipsit din cadrul evenimentului de deschidere din Piata Primariei este prezentarea de moda, ce va aduce in acest an in fata publicului o retrospectiva a creatiilor designerilor implicati de-a lungul timpului in organizarea „Life Ball“, precum Roberto Cavalli, Angela Missoni, Gianfranco Ferré, Vivienne Westwood si Agent Provocateur.

Aceasta prezentare de moda se va desfasura sub patronajul redactorului-sef de la „Vogue Italia“, Franca Sozzani, iar pe podium vor defila super-modele precum Lydia Hearst, Karolina Kurkova, Eva Padberg, Tatjana Patitz, Ivana Trump, Ruth Elsner si Dolly Buster.

Dupa deschidere balul va continua in interiorul cladirii Primariei, insa doar pentru cei care se afla in posesia unui bilet. Desi deloc ieftine – un bilet de intrare costa 75 sau 150 de euro, o masa de 8 persoane – 6.000 euro, iar un VIP-lounge pentru 12 persoane 14.400 euro – acestea s-au epuizat cu mult timp inainte.

Conform organizatorilor, in 2011 s-au strans cu prilejul acestui eveniment caritabil aproximativ 2 milioane de euro pentru lupta impotriva SIDA.

Life Ball, Viena - 2011

COMPRESS
Foto © Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete