Bianca Tirsin, fosta Miss România, afacere de succes în Japonia: „Îmi era mai ușor să încep”

În anul 2020, o frumoasă arădeancă de 23 de ani, Bianca Tirsin, a fost câștigătoarea Miss Universe România. Datorită acestui titlu, ea ne-a reprezentat țara, în America, la concursul Miss Universe, din luna mai a anului 2021.

Bianca Tirsin nu a reușit să ocupe o poziție pe podiumul concursului de frumusețe, însă această aventură i-a deschis multe uși. Una dintre ele este afacerea de care se ocupă în ultima perioadă. Frumoasa brunetă în vârstă de 23 de ani nu a renunțat la modelling, însă se axează mai mult pe bussinesul pe care l-a demarat în perioada pandemiei. Aceasta importă din Japonia produse pentru îngrijire facială și corporală.

„Am niște business-uri în Japonia, în Europa nu așa multe și majoritatea în România. Dacă lucrezi online îți este mult mai ușor, ai nevoie doar de internet și de laptop și rezolvi totul, nu trebuie să te mai deplasezi. Dar, cum mie îmi place să călătoresc și pandemia a venit așa prin suprindere și mi-a luat doi ani din viață, eu de-abia aștept să călătoresc și să caut mai multe oportunități în afara țării', a mai declarat Bianca Tirsin într-un interviu acordat celor de la EGO.

Pentru a activa în acest domeniu ea a urmat Facultatea de Management, iar pentru a reuși să se adapteze culturii asiatice a învățat câte ceva despre ei.

„Japonezii sunt punctuali. De exemplu la conferințele online trebuie să intru cu 10-15 minute înainte, dacă întârzii este o problemă, ești luat drept neserios, nepoliticos. Lucrez foarte bine cu ei. Îmi place foarte mult că au respect atât de mare. Dacă știi puțin și japoneză îi cucerești. Am învățat japoneza. Bine, am învățat să mă prezint, pentru că altfel ești văzută de ei.

Sunt distribuitoare pe partea de cosmetice și produse de îngrijirea și automat colaborez cu furnizorii de acolo, trebuie să țin o legătură, să am un respect față de ei, să am o relație altfel. Mai merg câteodată acolo pentru că altfel e interacțiunea față în față. Suntem foarte bine văzuți ca români în Japonia. Am fost și la un concurs acolo.

Acolo a început de fapt business-ul. Am cunoscut miniștri, am fost la Ministrul Educației, a fost experiență minunată. Sunt importate de acolo. Noi practic distribuim ce e mai bun de la ei. Avem și produse din Coreea, dar nu am fost niciodată acolo. Venind din Japonia și știind market-ul, știind industria, îmi era mai ușor să încep cu produsele japoneze. Plus că am găsit o oportunitate. În piața noastră nu exista un produs japonez. Cred că avem doar unul. Atunci am zis că de ce nu', a mai spus fosta Miss România.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete