Bianca Drăgușanu vrea 50.000 de euro daune morale de la Claudia Pătrășcanu, dar artista nu s-a prezentat la proces

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu și i-a cerut daune morale 50.000 de euro, după ce fosta soție a lui Gabi Bădălău a jignit-o în repetate rânduri.

Miercuri, 1 martie, a avut loc primul termen al procesului dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Cântăreața nu s-a prezentat la Judecătoria Constanța. Avocata Biancăi Drăgușanu a fost acolo și a făcut primele declarații despre absența Claudiei din sala de judecată.

Avocata Biancăi Drăgușanu a declarat într-un interviu pentru Antena Stars și a spus că următorul termen este programat pentru data de 22, după ce acesta a fost anulat.

„Astăzi s-a acordat un nou termen de judecată, l-am amânat din păcate. Motivul pentru care s-a procedat amânarea cauzei de judecată este aceea că nu a fost primită acțiunea subsemnatei, pe care am depus-o pentru clienta mea, Bianca Drăgușanu, nu a ajuns la adresa acesteia. Însă, pe citație și pe toate documentele apare că a ajuns, a primit-o mama acesteia, Dominica Pătrășcanu, care a și semnat pentru primirea documentelor.

„Jignitor față de instanța de judecată'

S-a acordat un nou termen de judecată, pentru data de 22 martie. Consider că doamna Pătrășcanu pentru ceea ce a făcut în acest moment, de asemenea a depus și o cerere, a spus că ea nu cunoaște nimic despre existența acestui dosar, lucru pe care îl consider de-a dreptul jignitor față de instanța de judecată, având în vedere că e clar că știa.'

Potrivit declarațiilor făcute de avocata Biancăi Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu ar fi susținut că nu știa despre de dosarul din instanță.

Claudia-Patrascanu-procesSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete