Bianca Drăgușanu se mută definitiv în Dubai? Cine o ajută pentru a-și împlini marele vis?

Bianca Drăgușanu se mută definitiv în Dubai? Cine o ajută pentru a-și împlini marele vis?

Anul 2021 a început promițător pentru Bianca Drăgușanu. Se pare că vedeta își pregătește bagajul pentru a se muta definitiv în Dubai și să înceapă o nouă etapă într-unul dintre cele mai luxoase orașe din lume.

Potrivit cancan.ro, fosta prezentatoare TV pare a fi mai hotărâtă ca niciodată să părăsească țara și să se stabilească definitiv în Dubai, acolo unde a petrecut și noaptea dintre ani.

Denisa Tănase și logodnicul ei, Mircea Brânzei, au fost primii care i-au sărit în ajutor, mai ales în ceea ce privește achiziționarea unui apartament. Cei doi sunt deja proprietarii unor imobile, astfel că ei au fost cei mai potriviți pentru a o îndruma pe frumoasa blondină spre o decizie corectă și care să-i satisfacă nevoile.

„Caută să își cumpere un apartament în Dubai. Mircea e cel care o îndrumă în această treabă. Bianca este foarte hotărâtă, dar caută un apartament de lux, nu vrea ceva «de mâna a doua». Ce caută ea este extrem de scump. Din câte am înțeles. Dacă nu își găsește ceva luxos nu cumpără, mai așteaptă până o să strâgă toți banii', a declarat o sursă apropiată a Biancăi pentru cancan.ro.

După cele două căsnicii care nu au mers, Bianca pare hotărâtă să o ia de la capăt singură, departe de țară și de toate problemele pe care le-a întâmpinat aici. Micuța Sofia, fetița pe care o are împreună cu Victor Slav este alături de ea și rămâne de văzut dacă aceasta va face naveta pentru a-și vedea tatăl.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete