Bianca Drăgușanu se mută definitiv în Dubai? Cine o ajută pentru a-și împlini marele vis?

Bianca Drăgușanu se mută definitiv în Dubai? Cine o ajută pentru a-și împlini marele vis?

Anul 2021 a început promițător pentru Bianca Drăgușanu. Se pare că vedeta își pregătește bagajul pentru a se muta definitiv în Dubai și să înceapă o nouă etapă într-unul dintre cele mai luxoase orașe din lume.

Potrivit cancan.ro, fosta prezentatoare TV pare a fi mai hotărâtă ca niciodată să părăsească țara și să se stabilească definitiv în Dubai, acolo unde a petrecut și noaptea dintre ani.

Denisa Tănase și logodnicul ei, Mircea Brânzei, au fost primii care i-au sărit în ajutor, mai ales în ceea ce privește achiziționarea unui apartament. Cei doi sunt deja proprietarii unor imobile, astfel că ei au fost cei mai potriviți pentru a o îndruma pe frumoasa blondină spre o decizie corectă și care să-i satisfacă nevoile.

„Caută să își cumpere un apartament în Dubai. Mircea e cel care o îndrumă în această treabă. Bianca este foarte hotărâtă, dar caută un apartament de lux, nu vrea ceva «de mâna a doua». Ce caută ea este extrem de scump. Din câte am înțeles. Dacă nu își găsește ceva luxos nu cumpără, mai așteaptă până o să strâgă toți banii', a declarat o sursă apropiată a Biancăi pentru cancan.ro.

După cele două căsnicii care nu au mers, Bianca pare hotărâtă să o ia de la capăt singură, departe de țară și de toate problemele pe care le-a întâmpinat aici. Micuța Sofia, fetița pe care o are împreună cu Victor Slav este alături de ea și rămâne de văzut dacă aceasta va face naveta pentru a-și vedea tatăl.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete