Bianca Drăgușanu, reproșuri la adresa lui Victor Slav în ceea ce o privește pe fetița lor: „Nu ajută financiar mai deloc”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Din povestea lor de dragoste s-a născut Sofia, o splendoare de fetiță, însă la scurt timp după venirea ei pe lume, cei doi s-au despărțit.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014 după o escapadă amoroasă pe care frumoasa blondină a avut-o cu Adrian Cristea la Paris. De atunci, micuța Sofia a rămas în grija Biancăi și a mamei acesteia.

Victor Slav petrece timp cu fetița ori de câte ori are ocazia, însă fosta sa soție se pare că nu este mulțumită deloc de acesta și i-ar reproșa o mulțime de lucruri. Amândoi sunt implicați în alte relații, Bianca este cu Gabi Bădălău, iar Victor Slav cu Selina, însă ambele perechi sunt extrem de discrete și nu se afișează în spațiul public.

„Bianca îi reproșează lui Victor că pleacă în vacanță cu iubita lui și cu Sofia deloc. Îi reproșează și că petrece prea puțin timp cu fetița, că nu ajută financiar mai deloc, că se implică prea puțin.
Efectiv nu știe de ce să se mai ia de el. Sigur, Victor cotizează, dar nu la nivelul la care și-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atâția bani', potrivit unor surse apropiate de cei doi, scrie playtech.ro.

Victor Slav nu este o persoană conflictuală, așadar nu intră în polemici cu Bianca Drăgușanu, chiar dacă aceasta ar putea fi deranjată cu adevărat de cele spuse de sursa mai sus menționată. Cu toate acestea, fostul prezentator TV are o relație foarte bună cu fosta soacră și ține legătura mult mai des cu aceasta decât cu mama fetiței lui.

„Nu își permite hăinuțe de la branduri de lux. Însă nu este un tată neglijent și se ocupă de bunăstarea fiicei sale într-o proporție mai mică decât Bianca, este adevărat. Însă atât își permite. Ea îi scoate ochii din orice, i s-a pus pata din orice. Victor se străduiește să nu o bage în seamă și să nu intre în conflict. Ține legatura mai mult cu mama Biancăi, fosta lui soacra, cu care are o relație foarte bună', a mai declarat aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete