Bianca Drăgușanu, prima zi de școală a Sofiei: „Nu-mi găsesc cuvintele”. Cine le-a însoțit?

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai active persoane publice în mediul online. Aceasta nu a putut omite de a le transmite urmăritorilor săi una dintre cele mai emoționante zile din viața ei. Micuța ei și a lui Victor Slav a intrat în clasa 0, iar părinții ei au însoțit-o până în sala de clasă.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format în urmă cu mulți ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Din iubirea lor s-a născut Sofia și în ciuda faptului că părinții ei nu mai sunt împreună, aceștia se implică în mod egal în viața, educația și creșterea ei. Motiv pentru care Bianca Drăgușanu a apărut la festivitatea de deschidere a noului an școlar alături de Victor Slav.

Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!', a transmis Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca-DragusanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nici tăticul nu a fost ocolit de emoții, dovada stând imaginile cu micuța din curtea școlii, dar și din sala de clasă unde a fost primită de învățătoarea pe care o va avea în următorii ani.

„Hmmm… am început', a scris și Victor Slav în dreptul imaginilor cu micuța școlăriță.

Alături de ei a fost și mama Biancăi, cea care o ajută cu Sofia atunci când ea lipsește.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete