Lili Sandu e noua prezentatoarea de la „Vorbește lumea”. A înlocuit-o pe Adela Popescu în emisiunea de la PRO TV

Lili Sandu este noua prezentatoare de la „Vorbește lumea', emisiunea difuzată la PRO TV. După ce Adela Popescu a plecat la filmări pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', Shurubel și Bogdan Ciudoiu aveau nevoie de o colegă nouă.

De la jumătatea lunii iulie, Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea au ținut vara pe val și le-au oferit celor de acasă ediții speciale, de vară, live, de luni până vineri, de la 10:30. Telespectatorii s-au încărcat cu energia lor, au comentat subiectele fiecărei zile alături de invitați și au celebrat vara la maximum. 

Astăzi, de la 10:30, Vorbește Lumea a revenit cu un nou sezon! După ce fetele le-au ținut locul, Bogdan Ciudoiu și Shurubel s-au întors din vacanță și sunt deciși să le ofere celor de acasă ediții care nu ar trebui ratate. 

Totodată, de astăzi, echipei i se alătură și o nouă prezență feminină! Lili Sandu este noua prezentatoare de la „Vorbește lumea'.

Lili-Sandu-vacanta-GreciaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

După o vară încărcată, fără vacanță, Andreea Caranda, producătorul executiv al emisiunii declară: „Nici nu-mi vine să cred că spun asta, dar vara s-a încheiat! Iată că am ajuns la capătul edițiilor noastre speciale și ne bucurăm din suflet că oamenii ne-au fost aproape și am ținut împreună vara pe val. Cosmina, Majda și Emily au făcut o echipă frumoasă, iar cei de acasă au simțit energia lor, așa că le mulțumesc pentru toată deschiderea și implicarea pe care au arătat-o. De luni… începem un nou sezon: fresh, încărcat de energie, informații și invitați ce nu trebuie ratați! Băieții, Shurubel și Bogdan, revin din vacanță cu forțe proaspete și… vor avea o mare surpriză: o nouă colegă! Așa că nu uitați, luni, de la 10:30, Vorbește Lumea că ne revedem cu o super formulă!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete