Bianca Drăgușanu nu renunță la procesul cu Claudia Pătrășcanu. Se judecă iar: „Nu suntem mulțumiți de soluția pe care am primit-o”

Bianca Drăgușanu continuă procesul cu Claudia Pătrășcanu pentru defăimare. La prima înfățișare nu a avut câștig de cauză, însă acum a făcut apel, iar pe 27 aprilie se vor vedea din nou în sala de judecată, anunță avocata Biancăi Drăgușanu.

Pe 22 martie, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit în sala de judecată, însă instanța a respins cererea de chemare în judecată făcută de fosta asistentă TV. Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu va trebui să plătească suma de 2.500 de lei, ce reprezintă onorariul de avocat, după cum se arată în decizia publicată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Bianca Drăgușanu și avocata ei au decis să facă apel, așa că procesul continuă. „Având în vedere soluția instanței de fond, și anume respingerea ordonanței ca neîntemeiată, am decis să facem apel. Oricum se ajungea la apel, indiferent de soluția pozitivă sau negativă pe care urma să o primim.

În momentul în care am primit hotărârea, am luat decizia, împreună cu clienta mea, de a formula apel, adică de a spune că nu suntem mulțumiți de soluția pe care am primit-o pentru mai multe considerente pe care le-am expus în scris și cererea a fost înregistrată la Tribunalul Constanța, urmând să fie judecată pe data 27 aprilie', a explicat Amel Mocanu, avocata Biancăi Drăgușanu, conform Spynews.

claudia-patrascanu-si-bianca-dragusanu-proces-imbracate-la-fel-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Avocata a vorbit și despre daunele morale în valoare de 50.000 de euro pe care Bianca Drăgușanu le-ar fi cerut în instanță, de la Claudia Pătrășcanu. Avocata spune că s-a înțeles greșit, că în acest proces nu e vorba de bani.

„Cel mai probabil, acest termen de judecată, ne și definitivăm dosarul pentru ordonanță președințială. S-a reținut în mod greșit din ceea ce am văzut în presă cum că s-au solicitat sume de bani pentru ordonanța aceasta. Este total fals. S-a solicitat doar stoparea declarațiilor pe care le face doamna Pătrășcanu referitor la clienta mea, și anume cele defăimătoare', a mai precizat aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete