Bianca Drăgușanu, în vizită la apartamentul din Dubai. Câte camere are noua sa casă?

Bianca Drăgușanu a făcut un pas foarte important pentru sufletul ei. Aceasta și-a achiziționat recent un apartament în Dubai, iar acum, aflată în vacanță, a decis să vadă cum arată noua sa casă de peste hotare.

Bianca Drăgușanu se află zilele acestea împreună cu fetița ei într-o vacanță în Dubai. Motiv pentru care printre activitățile de relaxare a decis să meargă în complexul unde și-a cumpărat un apartament. Pe drum, aceasta le-a mărturisit fanilor săi că este foarte emoționată și abia așteaptă să vadă în ce a investit „legată la ochi'.

Vedeta a avut foarte mare încredere în Mircea Brânzei, unul dintre cei care se ocupă cu imobiliarele în Dubai.

„Mi-am cumpărat un apartament în Dubai, dar asta nu mai e știrea. Știrea e că eu abia acum o să văd ce am cumpărat. Sunt foarte emoționată pentru că nu am mai făcut niciodată chestia asta, dar am făcut-o pentru că am încredere totatăl în Mircea Brânzei, mi-am luat inima în dinți și am făcut această tranzacție…aș spune legată la ochi. Să vedem dacă o să fie conform așteptărilor mele', a explicat ea pe Instagram.

Odată ajunsă acolo se pare că surpriza a fost conform așteptărilor sale. În prezent, imobilul este în construcție, însă a putut vedea în showroom cum va arăta apartamentul. Acesta are două camere, bucătarie open-space și o baie.

„E drăguț', a zis Bianca Drăgușanu când a văzut modelul de apartament după care va fi mobilat și utilat și al ei.

Bianca-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Când s-a aflat că focoasă blondină va deveni proprietară în Dubai, au apărut zvonuri cum că acest apartament este cumpărat de iubitul său, Gabi Bădălău. Bianca a negat și a mărturisit că tot ce are este cumpărat din propriile venituri, fără a face împrumuturi.

„Nu există așa ceva! El (n.r. – Gabi Bădălău) a aflat din ziar și din presă, chiar ieri, când eu am făcut această afirmație. Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Nu sunt cumpărate în rate, eu nu am cumpărat nimic în rate, niciodată în viața mea, până acum.

Nu am rate la nimic, îmi aparțin în totalitate, sunt unic proprietar și nu există varianta ca cineva să-mi fi cumpărat ceva vreodată și să-mi plătească mie rate, vreodată. Nu, pentru că sunt prea șmecheră și îmi permit și n-am muncit degeaba toți anii aceștia.

Mă bucur că m-ați sunat să lămurim, pentru că nu este deloc plăcut să-și atribuie niște funcții anumite persoane care nu au legătură cu proprietățile mele. Eu am fost surprinsă cu Mircea Brânzei atunci când am semnat contractul', a declarat de curând Bianca Drăgușanu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete