Bianca Drăgușanu, gata de război! Suma fabuloasă pe care i-o datorează Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, gata de război! Suma fabuloasă pe care i-o datorează Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a recunoscut în urmă cu ceva timp că a fost agresată fizic de fostul său soț, Alex Bodi. Recent, blonda se pare că a luat legătura cu omul de încredere al afaceristului și i-a spus acestuia să-i transmită prietenului său din închisoare că vrea banii pe care acesta îi datorează.

Suma este fabuloasă, iar Bianca se pare că va merge până în pânzele albe pentru a-și recupera banii munciți din greu.

„Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.', i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia.

Alex Bodi, gelos pe noul iubit al Biancăi

Alex Bodi este într-o relație amoroasă cu Daria Radionova, însă acest lucru nu l-a împiedicat să o sune din închisoare pe Bianca Drăgușanu și să-i reproșeze că nu este alături de el în această perioadă. Mai mult de atât, ardeleanul s-a arătat afectat de relația pe care aceasta o are cu milionarul turc, Cengiz Siklaroglu.

„Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel', i-a spus Alex Bodi Biancăi Drăgușanu.

Pentru că cea mai bună formă de apărare este atacul, turbat de furie, Alex Bodi a continuat cu replicile acide: „Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…'

Bianca Drăgușanu a dovedit că este o femeie puternică și că are o capacitate extraordinară de a nu se lăsa intimidată de spusele afaceristului. Ea i-a răspuns că nu este datoare cu nici o explicație și ca ar fi mai bine să-și vadă de iubita lui.

Vizibil atins de indiferența Biancăi, Alex Bodi a continuat spunându-i Biancăi că acum era momentul să-i demonstreze că îl iubește și că-i va sta alături la bine și la greu.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!'. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele…', i-a mai spus afaceristul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete