Dolph Lundgren s-a căsătorit cu o tânără de vârsta fiicei lui

Diferența de vârstă de câteva decenii dintre Dolph Lundgren și logodnica sa, Emma Krokdal nu pare a fi o piedică în calea iubirii și cei doi s-ar fi căsătorit. Actorul suedez, în vârstă de 63 de ani și jumătatea sa, în vârstă de 24 de ani au alimentat zvonul că ar urma să se căsătorească după ce au fost văzuti impreună cu membrii unei trupe care cântă la nuntile din Los Angeles.

Ulterior, cei doi au mers împreună la mici cumpărături. Vedeta Rocky IV era îmbrăcat în blugi de culoare închisă, adidași albi, iar întreaga ținută era accesorizată cu un ceas sport. Actorul a ținut cont de regulile impuse de pandemia de coronavirus și purta masca de protecție.

Lundgren și antrenoarea sa personală sunt împreună de la sfârșitul anului 2019 și s-au logodit în iunie. Dolph a spus recent că iubita lui mai tânără „i-a schimbat viața' în timpul unei discuții cu cei de la Muscle + Health.

Vedeta, care are două fiice din prima căsătorie cu Anette Qviberg, spune că el și Emma sunt „o pereche perfectă'.

Recunoscând că nu a căutat o relație după „tristețea și durerea de inimă' pe care le-a îndurat când s-a despărțit de iubita Jenny Sandersson în 2017, Dolph a povestit cum s-a îndrăgostit de Emma, ​​care are aceeași vârstă cu fiica cea mare a lui Dolph, Ida, după ce s-a întâlnit cu ea la sala de sport în iulie 2019.

El a explicat: „Cu siguranță nu voiam să întâlnesc pe cineva. A fost aproape complet opusul! Mi-am dorit să fiu singur și să respir un pic după terminarea ultimei mele relații, apoi Emma a apărut în calea mea și mi-am dat seama că mulți tineri au o perspectivă cu adevărat proaspătă asupra vieții.'

El a adăugat că multe femei de vârsta Emmei sunt „foarte mature' și s-au apropiat datorită pasiunii lor comune pentru sport.

„Mă simt foarte norocos că am pe cineva ca Emma la această vârstă, mi-a schimbat viața și sper să îi pot oferi ajutorul și sprijinul de care are nevoie.'

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete