Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre despărțirea de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre despărțirea de Gabi Bădălău

Zilele acestea Gabi Bădălău a fost surprins în compania mai multor doamne, iar Bianca Drăgușanu a anunțat că s-au despărțit. Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare, focoasa blondină le-a spus fanilor că este o femeie asumată și liberă.

Aceasta i-a luat prin surprindere pe internauți povestind despre trădările prietenilor și dezamăgirile de care a avut parte. Mai mult de atât, fosta prezentatoare TV a vrut să clarifice faptul că imaginea apărută în spațiul public în care ea apare cu fața tumefiată nu este din cauza unor violențe la care ar fi fost supusă, ci este reacția organismului în urma unei operații de blefaroplastie. Blefaroplastia este intervenția la nivelul pleoapelor, prin care se corectează surplusul de piele.

După cum bine știm, există imagini care au arătat că a fost victima violenței domestice, însă acele fotografii au fost făcute public chiar de ea. Șirul confesiunilor a continuat cu o mărturisire în exclusivitate, și anume că este o femeie liberă.

„Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, haideți să vorbim despre ce va fi, iar energia mea bună nu se va strica niciodată. Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu, că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă.

Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și din experiența pe care am acumulat-o vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și peste agresivitate și purtați-vă mai bine rece cu oamenii pentru că de la căldură se strică', a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Potrivit celor de la spynews.ro, în momentul declarațiilor Biancăi, fostul său iubit a fost surprins în compania altor doamne într-un club, iar după ce distracția din oraș s-a terminat, afaceristul le-a luat la el în apartament.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună sărbătorile de iarnă în Dubai, iar imediat după aceea au dat o fugă și în Maldive. Cei doi nu au confirmat relația, însă gesturile lor au fost mai mult decât evidente.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete