Anamaria Prodan, după câteva luni de relație cu noul iubit: „Nu mai simt nevoia și nu vreau să îmi arăt nici măcar partenerul”

După mariajul eșuat cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a găsit fericirea. Vedeta a anunțat că e într-o relație de câteva luni, însă până acum nu a dezvăluit public identitatea partenerului ei. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, ea spune că nici nu va mai vorbi public despre viața ei personală de acum înainte.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea.

Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu', a mărturisit acum câteva zile Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Acum, impresara a mărturisit că e pe deplin fericită. „Nu mai simt nevoia să spun ce fac, unde merg, ce primesc, de ce, de la cine, nu mai simt nevoia și nu vreau să îmi arăt nici măcar partenerul, nici copilul, nimic. Dacă pun ceva pe Instagramul meu, pun ceva de drag, din suflet, ca să marchez anumite momente din viața mea', a explicat Anamaria Prodan.

„Sunt fericită, poate mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, acest moment este cel mai frumos și mai important în viața mea, pentru că la 50 de ani, îți dorești cu ardoare să nu mai tragi pe nimeni după tine, să nu mai cari pe nimeni în spate, să nu mai simți rușine și umilințe din partea celor pe care i-ai cărat în spate, să nu te mai uiți cu părere de rău la minunile pe care le-ai construit și pe care cineva le-a dărâmat și s-a făcut de râs și implicit ne-a făcut și pe noi ca familie', a mai declarat Anamaria Prodan.

Despre Laurențiu Reghecampf, impresara nu își mai dorește să mai știe nimic, îi urează să fie fericit alături de noua lui familie. Antrenorul are o relație cu Corina Caciuc, care i-a dăruit un băiețel, pe Liam.

„Sunt foarte multe lucruri pe care nu mai vreau să le trăiesc, nu mai vreau să se întoarcă înspre mine și copiii mei, suntem bine, fericiți, nu ne interesează absolut nimic. Nu mă interesează procesele fostului soț, nu vreau să știu cu cine este, nu vreau să știu nimic, dacă îi merge, dacă nu îi merge, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine, fiindcă este tatăl copilului meu și atât.

Îi dorim tot binele din lume, să dea Dumnezeu să îi fie bine, să îi dea Dumnezeu să mai poată atinge în viața asta sau următoarele zece performanțele pe care le-a atins lângă mine', a mai zis impresara pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete