Bianca Brad primește semne divine de la fetița ei după 13 ani de la moartea acesteia

În urmă cu 13 ani, Bianca Brad își vedea visul de a deveni mamă împlinit. Din păcate, fericirea ei a durat doar câteva zile ,deoarece fiica vedetei a murit la doar câteva zile de la naștere. Viața actriței s-a tranformat complet și nimic din ce a fost până atunci nu mai era la fel. Și astăzi, Bianca Brad se simte incompletă și cu un un gol imens în sufletul ei după dispariția Emmei.

Cu toate acestea, între micuță și actriță s-a creat o legătură foarte puternică încât a rezistat dincolo de moarte. Bianca Brad mărturisește că primește numeroase semne divine de la fetiță. Unul dintre semne a fost o pasăre ce reprezintă simbolul vieții de apoi pe care o trăiește fiica ei care a intrat în locul unde a avut loc slujba de înmormântare a Emmei.

„La început vânam aceste semne de la ea, mă bucuram. Cel mai mult m-am mirat când mi s-a așezat o rândunică în palmă, în condițiile în care sunt tare sperioase. A stat acolo până mi-am scos camera de fotografiat din geantă. Am ieșit afară, i-am dat apă, apoi s-a așezat pe umărul fiului meu, l-a ciugulit pe spate. Când am zis: 'Uită-te la cadru, ca să fac o poză!', nu s-a uitat Luca, ci rândunica. ', a declarat Bianca Brad pentru Impact.ro.

Ceea ce pe artistă o deprimă în continuare și nu își poate învinge durerea din suflet este faptul că nu poate merge la cimitir să își plângă fetița.

„Unele mămici merg foarte des la cimitir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă. Cei de acolo nu au fost de acord să-i aduc trupușorul în țară. Am luat foc, le-am spus să-mi plătească avionul ca să vin să pun o floare la mormântul fetei. Am revenit în România, fiica mea a rămas acolo, la morga, timp de o lună. Eram pe pilot automat, nu mai știam de mine. Cu șpăgi și cu bani dați peste tot am adus trupul ei în țară.', a adăugat actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete