Oana Roman trece prin clipe groaznice: „Mă chinui și mă zbat”

Oana Roman se află într-o perioadă dificilă a vieții din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale. Pe lângă acestea, Oana are parte de numeroase critici și răutăți din partea celor din mediul online.

Din cauza unor atacuri din partea Oanei Zăvoranu, dar și a unui filmuleț au apărut tot felul de glume și ironii la adresa ei. Pentru că s-a săturat de toate acestea, fiica lui Petre Roman a mărturisit pe site-urile de socializare că o deranjează răutatea oamenilor și nu-și poate explica cum pot aceștia să critice atât de dur.

„De ieri mă chinui și mă zbat în sufletul meu pt a găși cea mai bună variantă să o îngrijesc pe mama care are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. N-am spus și nu m-am plâns nimănui. În tot acest timp sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care mi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine. Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă.

Capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri, de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate! Nu cred că ceva mai poate repara gradul de josnicie pe care l-a atins omul. Mi se pare că suntem fără scăpare. Și că ne va înghiți negura și pe ăștia normali care mai suntem, laolaltă cu cei care zilnic, în fiecare secundă, distrug orice urmă de bine dintre noi', a scris Oana Roman pe contul său de socializare.

Glumele la adresa ei durează de mai mult timp, iar aceasta pare că a ajuns la capătul răbdării. Ea a afirmat că nu mai are încredere în semeni și este surprinsă de câtă otravă pot împrăștia în jur oamenii.

„Vom ajunge să plătim noi și pt păcatele lor. Mi-e silă și mi-e lehamite de ce văd în jur. Un fel de apocalipsă a binelui și a bunului simț. Încep să nu mai cred că ajunge să fii drept, bun și corect că să îndepărtezi răul. Răul pare că triumfă și noi ne uităm indiferenți.

Indiferență asta la rău care credem că nu ne va afecta, dacă nu este îndreptată împotriva noastră, ne va costă. Pe toți. Într-un fel sau altul. Nu mai tolerați răul, nu mai intrați în jocurile celor care răspândesc ura și nimicnicie. Nu-i mai lăsați sa otrăvească totul în jur. Spațiul din jur e și al vostru', a mai spus Oana.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete