Bianca Brad, la 52 de ani. Cum arăta actrița acum 20 de ani?

Bianca Brad, la 52 de ani. Cum arăta actrița acum 20 de ani?

Bianca Brad a împlinit 52 de ani. Aproape că nu ne vine să credem ce repede au trecut anii. “Mi-am început ziua plângând…copleşită de emoţie, când am citit versurile pe care le-a scris Luca special pentru ziua mea.

Mi-a făcut o surpriză urişă! Ştiam că este sensibil şi că are talent la scris, dar de data asta s-a întrecut pe sine. Apoi am fugit să ţin clasa de Pilates, unde mi-a venit ideea să fac o poză care să surprindă o mică, foarte mică bucăţică din ceea ce sunt şi fac în această etapă a vieţii mele.

Am împlinit 52 de ani. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a adus împlinire sufletească şi pentru toţi cei care m-au înţeles şi susţinut de-a lungul timpului, direct sau indirect, ajutându-mă să merg mai departe, cu mai mult curaj, mai multă putere şi mai multă speranţă, pe drumul devenirii mele…
Nu ştiu ce va urma, dar dacă ar fi să mă iau după semnificaţia cifrei 7 (5+2) despre care am citit undeva că în Biblie “reprezintă perfecţiunea divină, totalitatea sau desăvârşirea”, vreau să cred că e de bine”, a scris actriţa pe un cont de socializare.

Spuneam mai sus că au trecut anii, însă în ciuda lor Bianca Brad continuă să arate la fel de bine ca în tinerețe. Sigur, cu un plus de experiență, poate, care se traduce printr-unul două riduri senzuale pe ici colo.

Cum se menține Bianca Brad atât de bine la 52 de ani?

A descoperit Pilates-ul pe care mai apoi l-a transformat într-o meserie. Din aprilie 2019, actrița este instructor cu acte în regulă și reușește să-și îndeplinească unul dintre cele mai aprige vise pe care le-a avut vreodată.

„Motivația mea de a urma acest curs a fost aceea de a găsi o cale de a mă menține în formă, și de a încuraja în acest sens, și alte doamne de vârstă apropiată mie… dar nu doar pe ele… ??

Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învață să fii conștient de cum acționează și cum să-ți folosesti corect mușchii, dar mai ales, pentru ca încurajează o postură/atitudine elegantă', povestea actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete