Beyoncé, total schimbată de pierderile de sarcină suferite: „Trebuia să-mi fiu întâi mamă mie înainte să pot fi mama altcuiva”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Celebra artistă Beyoncé (38 de ani) apare pe coperta ediției de ianuarie a revistei Elle și, într-un interviu alcătuit din mesaje directe, mesaje pe Facebook și e-mailuri de la fani, artista vorbește deschis despre cum multiplele pierderi de sarcină au făcut-o să-și reconsidere munca.

„Am început să caut semnificații mult mai profunde odată ce viața m-a învățat lecții de care nu știam că aveam nevoie. Succesul arată altfel pentru mine acum”, spune artista.

Beyoncé, total schimbată de pierderile de sarcină suferite: „Trebuia să-mi fiu întâi mamă mie înainte să pot fi mama altcuiva”

„Am învățat că toată durerea și toate pierderile sunt de fapt un dar. Pierderile de sarcină m-au învățat că trebuia să-mi fiu întâi mamă mie înainte să pot fi mama altcuiva.”

Rapperul JAY-Z, soțul solistei, a dezvăluit prima pierdere de sarcină a acesteia în piesa Glory, lansată în anul 2012.

Beyoncé a discutat apoi despre tragica experiență în documentarul ei HBO Life Is But a Dream, lansat în anul 2013, denumind întâmplarea drept „cea mai tristă experiență din viața ei”.

Povestea are însă un final fericit, cuplul având acum trei copii frumoși și sănătoși, două fiice și un fiu, Blue Ivy (7 ani) și gemenii Rumi și Sir (2 ani).

„Să fiu numărul unu nu mai este o prioritate pentru mine”

„O aveam pe Blue, iar călătoria mea către un alt scop a devenit atunci mult mai intensă. Am murit și renăscut în relația avută (n.r. – cu Jay-Z, după ce rapperul a înșelat-o), iar călătoria pentru a mă descoperi a devenit mult mai puternică”, mai explică artista.

„Să fiu numărul unu nu mai este o prioritate pentru mine. Adevărata mea victorie este crearea artei și lăsarea unei moșteniri care va dăinui în urma mea. Asta mă împlinește acum.”

Ce spune despre rolul de mamă și cel de femeie de afaceri și artist?

„Este o adevărată provocare pentru mine să fiu prezentă pentru copiii mei – să o las pe Blue la școală, să-i duc pe gemeni la activitățile lor, să-mi fac timp să ies în oraș cu soțul meu, să ajung acasă la timp pentru a lua cina în familie – toate astea alături de conducerea unei companii (n.r. – Parkwood Entertainment).”

„Să jonglezi cu toate acele roluri poate fi stresant, dar cred că asta este viața oricărei mame care muncește.”

Foto: Instagram

Sursă: Entertainment Tonight

Citește și:

Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Roberta din telenovela Rebelde a împlinit 34 de ani! Cum arată în prezent actrița Dulce María

Cum arată acum Hurrem din serialul turcesc „Suleyman Magnificul”? Imagini recente cu actrița

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete