Benone Sinulescu, noi vești despre starea sa de sănătate după ce a fost externat

În urmă cu o lună, Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Arad după ce a fost găsit inconștient în casă de către soția sa, Elena.

Din cauza sănătății sale precare, medicii i-au prezentat posibilitatea unei intervenții chirurgicale, însă artistul a refuzat. Nu și-a dorit decât un tratament care se pare că are rezultate miraculoase, având în vedere că îndrăgitul artist se află deja acasă.

Potrivit unui prieten apropiat, Benone Sinulescu își petrece timpul în comuna Bârzava și reușește să iasă afară pentru a se mișca și pentru a respira aer curat, preț de câteva momente.

„Dumnezeu ne iubește! Rugați-vă și vă dau și vești bune. Nea Beni iese pe afară, se plimbă, el a ales, propria lui opțiune, să treacă și să rămână pe medicamente, medicii i-au dat și varianta operației.

Nea Beni, consultându-se cu familia a ales medicația și dă rezultate. Atâta timp cât melodiile lui și lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trăi veșnic.

Nea Beni vă iubește pe toți, cu mânuțele alea va mai întoarce roata. Tatăl Ceresc ne iubește și ni-l mai lasă aici să ne mai bucure sufletele', a declarat Valentin Guia, unul dintre prietenii artistului pentru România TV.

Medicii specialiști au considerat că montarea unui stent nu este neapărat necesară, motiv pentru care i-au prescris un tratament medicamentos. Pentru că starea de sănătate nu s-a agravat pe timpul șederii sale în spital, cadrele medicale l-au externat. În tot acest timp, i-au fost făcute numeroase investigații și i-au fost prezentate riscurile, dar și avantajele unei intervenții chirurgicale.

Potrivit fostului impresar al lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, artistul a acuzat probleme de sănătate încă de la începutul pandemiei. Însă din cauza restricțiilor, acesta nu a mai mers la medicul specialist pentru investigații și starea sa s-a agravat.

Din fericire, datorită tratamentului pe care îl urmează cu strictețe, Benone Sinulescu este bine, vioi și glumeț așa cum ne-a obișnuit pe toți de-a lungul carierei sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete